Головна  →  Новини  →  30 квітня 2024

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

- Helvetas Swiss Intercooperation проводить конкурс надання грантів з метою підтримки місцевих ініціатив, пов'язаних з реконструкцією та ремонтом, що будуть включати в себе підходи відновлення за принципом повторного використання будівельних матеріалів.  

Деталі тут: http://surl.li/sypcr 

Дедлайн: 10.05.2024

- Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ Японії запрошує ветеранські організації та установи брати участь у конкурсі з метою посилення спроможності надавати якісні послуги ветеранам. 

Деталі тут: http://surl.li/swdvt 

Дедлайн: 10.05.2024

- Український Жіночий Фонд оголошує конкурс грантів «Будь її голосом» для жіночих/феміністичних організацій. Планується що проєкти передбачатимуть  створення візуальних матеріалів на тему захисту прав жінок. 

Деталі тут: http://surl.li/swenj 

Дедлайн: 13.05.2024

- Шведський інститут (SI) пропонує шведським спеціалістам та їхнім партнерам в Україні гранти для спільної реалізації проєктів, спрямованих на підтримку відбудови України.

Деталі тут: http://surl.li/rudzg 

Дедлайн: 15.05.2024

- Громадські організації «Екоклуб» та «Екодія» проводять грантовий конкурс для підтримки діяльності місцевого самоврядування у впровадженні рішень, що вестимуть до сталої енергетики у громаді. 

Деталі тут: http://surl.li/eiwhw 

Дедлайн: 15.05.2024

- Агентство USAID проводить конкурс в межах програми “Протидія торгівлі людьми та підтримка вразливих груп населення”. Метою програми є посилення комплексних заходів з протидії торгівлі людьми та забезпечення загальнонаціонального доступу до послуг з відновлення та реінтеграції вразливих верств населення.   

Деталі тут: http://surl.li/sypfp 

Дедлайн: 17.05.2024 

- Грантовий конкурс “Сміливі ідеї” від IREX надає можливість отримати фінансування на креативний та новаторський проєкт, що виходить за рамки стандартних ідей та сприяє розвитку потенціалу молоді віком 10-35 років.

Деталі тут: http://surl.li/nsolp 

Дедлайн: 27.05.2024

- Adidas Foundation в межах програми “United by Sport” проводить конкурс з підтримки організацій, які на різних рівнях спортивного сектору борються з усіма формами ненависті та дискримінації , зокрема, за ознаками релігії, расового чи етнічного походження, статі, інвалідності, віку, сексуальної орієнтації тощо.

Деталі тут: http://surl.li/sypgj 

Дедлайн: 31.05.2024

- Фонд Refugee-led Innovation Fund від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців проводить конкурс з метою надання комплексної підтримки, поєднуючи фінансові ресурси, наставництво та інші експертні послуги, безпосередньо організаціям, очолюваним біженцями.

Деталі тут: http://surl.li/swexl 

Дедлайн: 31.05.2024 

- Центр гуманітарних і стабілізаційних операцій Франції (COHS) проводить конкурс проєктів із створення високоефективних базових рішень для підвищення ефективності гуманітарної діяльності. 

Деталі тут: http://surl.li/swecs 

Дедлайн: 31.05.2024

 

Постійно діючі програми: 

 

- Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділяє кошти для надання сприяння проєктам з прав людини, які мають використовуватися і звітуватися згідно з положеннями законодавства Німеччини.

Деталі тут: https://cutt.ly/jwZxyT74 

- Incident Emergency Fund (Фонд надзвичайних ситуацій) надає фінансування для швидкого реагування правозахисників, журналістів, активістів і організацій, які стикаються з цифровими загрозами та атаками. Фонд надає кошти на покриття витрат, які безпосередньо зменшують ризик або вплив цифрової атаки:

Деталі тутhttps://cutt.ly/4wZxehNN  

- Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: http://surl.li/prttn  

- The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 

- У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут: http://surl.li/ethdb 

- Грант від Google для некомерційних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 

Деталі тут: https://shorturl.at/chBES 

- Фінансування для ІГС через механізм гнучкого реагування від  датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .

Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4 

- Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.

Деталі тут: https://shorturl.at/rsvLX 

- Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи. 

Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3  

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку