Головна  →  Новини  →  23 листопада 2023

25 листопада освітян запрошують взяти участь у всеукраїнському форумі «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час»

25 листопада освітян запрошують взяти участь у всеукраїнському форумі «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час»

25 листопада о 12:00 у Києві відбудеться всеукраїнський форум «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час». Захід пройде в межах проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей». Про це інформують організатори форуму – Центр інноваційної освіти «Про.Світ» та Служба освітнього омбудсмена України.

Форум об’єднає освітніх управлінців, вчителів, шкільних психологів, громадських активістів, працівників органів місцевого самоврядування та державних органів. За словами організаторів, цього року на форумі обговорять виклики та дієві рішення в освіті під час великої війни, а також сформують бачення, як освіта розвиватиметься після Перемоги.

Під час заходу відбудуться панельні дискусії, присвячені психологічному здоров’ю викладачів і дітей, безпеці освітнього процесу та поверненню до навчання на деокупованих територіях. Також учасники форуму зможуть відвідати майстер-класи для розвитку навичок самопідтримки, допомоги дітям і дорослим.

Окрім того, на форумі вперше представлять нові освітні продукти «Про.Світ» для вчителів, управлінців і шкільної психологічної служби.

Також під час заходу діятиме акція «Вхід за книжку». Оскільки ГО «Центр інноваційної освіти «Про.Світ» разом із фондом «savED» збирають книги для бібліотеки Миколаївського ліцею № 55.

Тому для участі у форумі потрібно принести книжку – нову або з власної домашньої бібліотеки, яка би пасувала за змістом до шкільної бібліотеки. А також необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку