Головна  →  Інформація ОСН  →  13 червня 2023

ОСН "КМ "Дарницька площа" влаштували родинне свято з благодійною метою

Організація благодійних заходів ОСН "КМ "Дарницька площа" вже стала доброю традицією. Комітет щокварталу проводить масштабні ярмарки, присвячені різноманітним подіям, головна мета яких – підтримка ЗСУ.

Цього разу влаштували радісну подію для дітей – справжнє родинне свято. Святкова вечірка відбулася на території комітету. Активісти створили магічну атмосферу ігор та розваг для дітей різного віку, організували цікаві конкурси, де малеча мала можливість показати свої таланти та вміння. Учасників заходу пригощали смачними солодощами та напоями.

«Навіть у таких важких воєнних умовах діти мають право на щасливе дитинство. Благодійне свято стало справжнім символом солідарності, любові та підтримки. Дякуємо всім волонтерам, благодійникам, меценатам та учасникам, які долучилися до цього чудового заходу. Ваша безкорислива допомога зробила світ кращим для дітей. Ми маємо робити все для щасливого та безпечного дитинства молодшого покоління за будь-яких умов, адже діти – майбутнє нації!», – підкреслює Sergey Mityuk, керівник ОСН "КМ "Дарницька площа".

Ярмарок є яскравим прикладом дієвості та ефективності самоорганізації населення. Адже організаторам вдалося об’єднати різні верстви населення заради благодійної справи – розважити дітей та зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

Перейти до спискуВерсiя для друку