Головна  →  Інформація ОСН  →  8 червня 2023

КМ «Пирогів» та Гімназії №150 організували свято для дітей

Команда КМ «Пирогів» на чолі з Тамарою Цикаленко спільно з колективом Гімназії №150 об'єднали свої зусилля та організували незабутній благодійний ярмарок до Дня захисту дітей на території школи.

Організатори запланували свято для дітей заздалегідь. Ярмарка стала місцем, де діти змогли насолодитися святковою атмосферою, отримати подарунки, взяти участь у різноманітних розважальних заходах та смакувати смачні страви. А на всі виручені кошти закуплять необхідне спорядження для військових.

Організатори зробили все можливе, аби подарувати дітям радість. Там було все: від благодійного продажу смаколиків та крафтових традиційних виробів одягу до розваг на батутах і веселих конкурсів. Але родзинкою заходу стали запрошені гості кінологи та їхні чотирилапі друзі Кокс та Дог, які виконували цікаві команди господарів і розважали дітлахів.

«Ми зробили більше, ніж благодійний ярмарок. Це було справжнє свято, яке об’єднало дітей мікрорайону радістю, веселощами та незабутніми спогадами. Головне щоб діти могли насолодилися щасливими моментами та провести час весело. Дякую команді ОСН та вчителям! Разом – ми дієва сила», - зазначає Тамара Цикаленко.

Свято для дітей об'єднало жителів навколо доброї справи. Волонтери не тільки змогли зібрати кошти для військових Збройних сил України, але й створили незабутній день, який нагадав всім про значущість співпраці та допомоги один одному.

Перейти до спискуВерсiя для друку