Головна  →  Новини  →  29 червня 2023

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на липень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на липень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» запрошує зацікавлені громадські організації до участі у конкурсі субгрантів в межах проєкту «Інтеграція сталого розвитку в Україні відповідно до Європейського зеленого курсу», що реалізується за фінансової допомоги Європейського Союзу.

Деталі тут:  http://surl.li/inxyt 

Дедлайн: 02.07.2023

ГО «Платформа Публічної Дипломатії» та National Democratic Institute Central Europe запрошують взяти участь у мікрогрантовій програмі молодіжних ініціатив за підтримки американського народу через US Agency for International Development.

Деталі тут:  http://surl.li/iiozh 

Дедлайн: 04.07.2023

ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства»  завдяки фінансуванню Агентства США з міжнародного розвитку проводить конкурс грантів. Метою є покращення умов діяльності для громадянського суспільства та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства.

Деталі тут: http://surl.li/ckkzr  

Дедлайн: 05.07.2023

Програма «Фонд «Партнерство за сильну Україну»» (ФПСУ), що реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл», оголошує конкурс проєктних пропозицій на реалізацію заходів, спрямованих на надання підтримки ветеранам і їхнім родинам.

Деталі тут: http://surl.li/inxjj 

Дедлайн: 07.07.2023

HALLI 2.0 – Hackathon for Leadership in Local Innovations – всеукраїнський інкубатор для підтримки та впровадження соціальних інновацій на місцевому рівні проводить набір заявок. Мета проєкту – допомогти лідерам/-кам, які мають життєздатні ідеї для своєї громади, та скерувати їх втілити в життя ці проєкти.

Деталі тут:  http://surl.li/inxoo 

Дедлайн: 09.07.2023

Фонд «Партнерство за сильну Україну (ФПСУ)», що реалізується Компанією Кімонікс Інтернешнл, оголошує конурс на проєктні пропозиції для реалізації заходів, спрямованих на посилення громадянської участі і безпеки в окремих регіонах України, які постраждали від війни, що триває на території України.

Деталі тут: http://surl.li/inxpc 

Дедлайн: 10.07.2023

Проєкт EU4Culture, фінансований ЄС, проводить конкурс на підтримку культурних і крос-інноваційних проєктів. Мета конкурсу – сприяти міжкультурній співпраці та діалогу в рамках «Мережі міст EU4Culture».

Деталі тут: http://surl.li/hrvsv 

Дедлайн: 25.07.2023

Посольство США в Києві оголошує конкурс для українських та американських неприбуткових та неурядових організацій для подання заявок на реалізацію проєктів, що сприятимуть інноваціям та розвитку підприємництва у галузі мистецтв та креативних індустріях, спрямовані на посилення співпраці мистецьких організацій з приватним сектором, урядовими та неурядовими установами і зміцнюють американсько-українські відносини.

Деталі тут: http://surl.li/imxur 

Дедлайн: 31.07.2023

«Culture Helps» — проєкт за підтримки Європейського Союзу, який реалізується Іншою Освітою (UA) та zusa (Німеччина) — відкриває конкурс заявок на реалізацію міжнародних партнерських проєктів двох або трьох організацій, спрямованих на інтеграцію людей, які були змушені залишити свої домівки через війну росії проти України. 

Деталі тут: http://surl.li/hlstj 

Дедлайн: 01.08.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: http://surl.li/bvpqz 

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 

У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проектних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут: http://surl.li/ethdb 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку