Головна  →  Інформація ОСН  →  15 травня 2023

Волонтерство, збори для ЗСУ та підтримка жителів: діяльність КМ «Совки»

#ОСН в приватному секторі має важливе значення для забезпечення, підтримки та допомоги жителям. У столиці таких комітетів небагато, один із них – команда КМ «Совки», діяльність якої надихає.

Представники комітету забезпечують для мешканців консультації щодо житлових питань, комунальних послуг та правових аспектів. Крім того, сприяють вирішенню соціальних проблем, підтримують у важких сімейних ситуаціях, і навіть допомагають у пошуку роботи та інших справах, що стосуються побуту жителів.

Один із важливих напрямків роботи КМ «Совки» – волонтерська діяльність. Зокрема комітет організовує ярмарки з метою збору допомоги для ЗСУ. За зібрані кошти придбали та передали необхідну амуніцію нашим військовим.

Також комітет надає допомогу людям, які постраждали від російського вторгнення та забезпечує за запитом усім необхідним – одягом, їжею, медичними засобами тощо. Активісти комітету постійно організовують благодійні акції, де збирають гуманітарну допомогу для людей, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Представники комітету відповідальнo ставляться до діяльності – постійно організовують збори жителів, на яких планують проведення різноманітних заходів (ярмарки, фестивалі, толоки, збори гуманітарної допомоги тощо) та розподіляють завдання.

А ще комітет регулярно проводить толоки. Нещодавно очистили територію від сміття, висадили нові рослини та пофарбували лави у парку, де зазвичай проводять дозвілля батьки з дітьми.

Попереду в ОСН ще багато ініціатив та проєктів з оновлення освітлення, збільшення кількості зелених насаджень, та інших ідей, які допоможуть зробити територію більш комфортною та безпечною для життя.

КМ «Совки» є ілюстративним прикладом успішної діяльності, яка зібрала разом небайдужих талановитих українців, що заслуговують на визнання та підтримку!

Перейти до спискуВерсiя для друку