Головна  →  Інформація ОСН  →  5 квітня 2023

ОСН «КМ «Злагода» запровадили «б’юті» послугу – авторську зачіску для усіх охочих жителів комітету

У найменшому районі міста Києва – Печерському – діє досвідчена згуртована команда ОСН «КМ «Злагода», до якої нещодавно долучився представник молодшого покоління, новий секретар комітету – Даніаль Первез, який надихнув громаду на нові звершення.

Тепер представники комітету, окрім основної роботи, ще більше приділяють часу волонтерській діяльності. До традиційної роздачі гарячих обідів, продуктових наборів та засобів гігієни, послуг безкоштовної виїзної лабораторії для збору аналізів крові й моніторингу стану здоров’я жителів території похилого віку, додалася ще «б’юті» послуга – авторська зачіска для усіх охочих.

Відтак, раз на тиждень кожен житель, за попереднім записом, може відвідати перукаря безкоштовно. Нововведення вже позитивно оцінили в комітеті, кажуть, що завдяки такому перукарському пункту можна імідж змінити й настрій поліпшити.

Вважаємо, це чудова ідея й повністю підтримуємо ОСН КМ «Злагода» на шляху реалізації корисних ініціатив. Синергія молоді та старшого покоління на прикладі діяльності комітету дає позитивний результат.

Перейти до спискуВерсiя для друку