Головна  →  Інформація ОСН  →  21 жовтня 2022

Органи самоорганізації столиці продовжують підтримувати тих, хто постраждав від російських окупантів

Цього разу найнеобхідніше отримали мешканці модульного містечка с. Новоселівка у передмісті незламного Чернігова – теплі ковдри, одяг, взуття, солодощі для дітей, консервацію та багато кілограмів м’яса.

Традиційно, начальник відділу сприяння ОСН Денис Демиденко доставив вантаж власними силами і не оминув військових. Частину допомоги, наданої комітетами, передано захисникам північного рубежу.

Денис Демиденко переконаний – перемога України залежить від кожного з нас і кожен може допомогти. На відміну від ворога, де всі «маленькі люди і нічого не можуть зробити», кожен громадянин України навіть маленькою своєю справою наближає нашу перемогу.

«Доки хлопці захищають нас передовій, ми в тилу повинні робити все і навіть більше. Насамперед для того, аби вони відчували цю підтримку, цю єдність, як нація стоїть за них горою і поділяє їхній біль від ран та втіху від перемог. Це все дуже важливо, а тому не можна зупинятися», - зазначає начальник відділу.

Велика вдячність комітетам Києва Осн Пирогів, «Радосинь – 1», «Радосинь – 2», «Рембаза» , «Десна», «Джерело», ОСН «КМ «Нова Дарниця -2», «Дарниця».

Перейти до спискуВерсiя для друку