Головна  →  Новини  →  1 серпня 2018

В рамках реалізації міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» з 3 до 12 серпня відбудеться Мистецька декада на Подолі

В рамках реалізації міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» з 3 до 12 серпня відбудеться Мистецька декада на Подолі

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій. Зокрема, проект-переможець конкурсу інститутів громадянського суспільства «Арт Проект» – сучасна платформа з інтерактивною мапою, яка презентує місцеві арт-заклади та анонсує заходи, які там проходять. Організатор та ініціатор проекту – ГО «Арт Барбакан».

Як розповіла керівник проекту Вікторія Журавльова, познайомитися ближче з культурними ініціативами Подолу, відвідавши їх заходи, є змога під час Мистецької декади:

‒ 3 серпня у нас буде неформальне відкриття в «Мистецькому Барбакані», вечірка з діджеями. А ось на закриття, 12 серпня о 19.00 влаштуємо великий концерт на Поштовій площі. Виступатимуть джазова співачка Назгуль Шукаєва та піаніст Володимир Соляник, київський дует «Чай з м’ясом», а також молодий український гурт Atomic Simao. По суботах, 4 та 11 серпня ввечері, біля пам’ятника Сковороди триватиме спецпроект «Драбина» – всі охочі можуть залізти на драбину і почитати свої вірші чи прозу.

Платформа «Арт Поділ» працюватиме й надалі, додаючи нові події та локації. А щочетверга на Фейсбук-сторінці проекту з’являтиметься культурна афіша вихідних на Подолі.

Детальний графік Мистецької декади – за посиланням.

Нагадуємо, щоб бути у курсі того, як реалізовуються проекти ІГС, що перемогли у міському конкурсі, ‒ слідкуйте за нашим хештегом #КонкурсІГС у соціальній мережі «Фейсбук».

Перейти до спискуВерсiя для друку