Головна  →  Брифінги та прес-конференції  →  5 листопада 2015

Брифінги та прес-конференції у Києві 06.11.2015

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 

УНІАН

 

11:30

“Бізнес & Фіскальна служба: хроніка боротьби та шляхи вирішення”

В рамках заходу буде розглянуто реальний приклад підприємства, якому  на основі неправдивих даних було нараховані великі   податки та  штрафи  з метою перерозподілу ринку  шляхом закриття “невигідного” бізнесу.  

Спікери: Олександра Костєлєй, економічний радник директора ТОВ «НК-Віфарт»;  Анаіт Арустамян, адвокат ТОВ «НК-Віфарт»; Михайло Гончарук, керуючий партнер Правової групи "Dominion" та ін.

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Телефон:+38 093 460 87 , [email protected].  Потрібна попередня акредитація: зареєструватись на прес-конференцію .

12:30

"Україна на порозі анархії та правового вакууму: 07 листопада 2015 року в країні може відбутися повний колапс правоохоронної системи"

Відповідно до п.9 Перехідних положень нового Закону України «Про Національну поліцію» з 6 серпня по 6 листопада 2015 року мала бути здійснена комплектація поліцейських підрозділів особами з числа працівників міліції, які мали б бажання проходити службу у Національній поліції. Але цього не було зроблено.  А це означає, що усі працівники міліції з 7 листопада втрачають статус представників озброєного органу Державної влади. Крім того, вся міліцейська структура з 7 листопада фактично перетворюється на незаконне збройне формування, оскільки до сьогоднішнього дня в Україні не прийнято на службу жодного поліцейського

Учасники: голова Ради адвокатів м. Києва, голова правління ВГО «Рада адвокатів України» Інна Рафальська; заступник голови Ради адвокатів м. Києва, голова Комітету захисту професійних прав адвокатів ВГО «Рада адвокатів України» Валентин Степ'юк

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 

13:30

"Порушення вимог законодавства під час проведення конкурсів на вакантні посади у Національному антикорупційному бюро України"

Присвячена висвітленню питань щодо порушень Конституції та законів України конкурсними комісіями НАБУ,  а також прав громадян України на рівний доступ до публічної служби під час проведення конкурсних відборів працівників до НАБУ. 

Спікери: голова ГО «Антикорупційне бюро України» Руслан Пікашев; спеціаліст ГО «Антикорупційне бюро України», юрист, учасник конкурсного відбору на посаду детектива НАБУ Олег Яковенко та ін.

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 

 

UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

 

09:00

Тема: «Діяльність Міністерства оборони України за минулий тиждень»

 

Оксана Гаврилюк, начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України

09:15

Тема: «Динаміка бойових дій у зоні АТО за останні 3 дні»

 

Капітан I рангу Леонід Матюхін, речник штабу АТО (скайпом)

11:30

 Тема: «Оприлюднення результатів моніторингової кампанії «Поліція під контролем»

 

Сергій Перникоза, координатор моніторингової кампанії «Поліція під контролем», представник Асоціації українських моніторів дотримання прав людини у діяльності правоохоронних органів
Наталія Криницька, керівник правозахисної служби Фундації Регіональних ініціатив
Ігор Рекун, координатор моніторингової кампанії у Сумській області
Тетяна Гончарук, піар-менеджер Асоціації українських моніторів дотримання прав людини у діяльності правоохоронних органів

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Адміністрації Президента України з питань АТО

 

 

13:30
 Тема:  «5 вимог громадянського суспільства до нового податкового кодексу»

 

Анастасія Красносільська, податковий експерт Українського незалежного центру політичних досліджень

Перейти до спискуВерсiя для друку