Головна  →  Новини  →  5 грудня 2023

На пішохідно-велосипедному мосту відкрили виставку, присвячену волонтерам

На пішохідно-велосипедному мосту відкрили виставку, присвячену волонтерам

До Міжнародного дня волонтерства на пішохідно-велосипедному мосту відкрили фотовиставку, присвячену волонтерам та їхній діяльності. На світлинах зображені найактивніші представники волонтерського руху, які з перших днів повномасштабного вторгнення і до сьогодні допомагають фронту, вимушеним переселенцям та постраждалим від війни.

«Волонтерський рух сьогодні об’єднав мільйони українців. Такої неймовірної синергії щирих, сильних, вольових та самовідданих людей досі не бачили у всьому світі. Волонтерство – це найвпізнаваніший бренд України. Це віддзеркалення і втілення нашого українського національного духу. Ця виставка про Людей - сильних духом, чуйних, безстрашних та хоробрих серцем, які мають в житті надособистісну мету. Ми щиро захоплюємося діяльністю кожної організації і вдячні кожному волонтеру», - зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк під час відкриття виставки.

Експозиція, яку організував Департамент суспільних комунікацій, нараховує 100 фотографій волонтерів та волонтерських організацій. Їх протягом місяця можна побачити на пішохідно-велосипедному мосту. «Але немає такого мосту в світі, який би вмістив усі фотографії, щоб зобразити всі форми та види допомоги, яку здійснюють сьогодні наші волонтери», - наголосив Роман Лелюк.

Перейти до спискуВерсiя для друку