Головна  →  Новини  →  30 листопада 2023

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на грудень

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на грудень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

Міжнародний комітет порятунку (IRC) у партнерстві з Edge Effect реалізують програму TRANSFORM. Метою програми є розробка механізмів, які допоможуть організаціям систематично враховувати різноманітні характеристики цільових аудиторій при реагуванні на конфлікти та переміщення.

Деталі тут.

Дедлайн: 07.12.2023

IREX запрошує до співпраці у межах програми «Єднання заради дії» для надання підтримки громадським організаціям, благодійним фондам, ініціативним групам, групам ВПО, представникам громадського сектору та членам приймаючої громади для реалізації адвокаційних кампаній, які спрямовані на вирішення проблем ВПО та просування їхніх прав та інтересів.  

Деталі тут.

Дедлайн: 09.12.2023

Проєкт StudBizEU, який реалізує українська освітня платформа School of ME проводить конкурс для молодіжних центрів з метою створити культуру та практику запуску соціального підприємництва у закладах освіти. 

Деталі тут.

Дедлайн: 13.12.2023

Проєкт «Трансформація комунікацій», що реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл», оголошує конкурс концепцій з розробки, впровадження та просування наративного комунікаційного підходу для підтримки українських державних інституцій у забезпеченні інформаційної стійкості України під час війни. 

Деталі тут.

Дедлайн: 21.12.2023

Довгострокова програма підтримки українських студій в партнерстві з Благодійним Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» проводить конкурс проєктів з україністики для освітніх, наукових, культурних інституцій та аналітичних центрів. Програма покликана підвищити рівень знань громадськості та експертного середовища за кордоном про минуле та сучасне України, а також посилити співпрацю між Україною й світом на інституційному рівні. 

Деталі тут.

Дедлайн: 31.12.2023 

За підтримки Європейського Союзу Партнерство «Відкритий Уряд» (OGP) реалізує конкурс проєктних пропозицій з метою розширення участі громадянського суспільства та побудови міжгалузевого партнерства у сферах доброчесності, боротьби з корупцією, надання державних послуг, правосуддя, реагування на кризи та відновлення, доступу до інформації, відкритого управління та залучення під час і після війни реконструкції та відновлення, а також громадянського простору.

Деталі тут.

Дедлайн: 31.12.2023 

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут.

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут.

У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут.

Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 

Деталі тут.

Фінансування для ОГС через механізм гнучкого реагування від  датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .

Деталі тут.

Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.

Деталі тут.

Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи. 

Деталі тут.

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку