Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2023

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на листопад

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на листопад

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Програма ZMINA:Rebuilding проводить прийом заявок на проєкти міжнародної співпраці з метою збільшення видимості української культури за кордоном та поширення досвіду реалізації культурних ініціатив на міжнародному рівні.

Деталі тут: http://surl.li/lnphy

Дедлайн: 07.11.2023

ГО «Інтерньюз-Україна» в межах реалізації Програми USAID «РАДА: наступне покоління» оголошує конкурс на реалізацію проєктів, спрямованих на залучення громадян до законодавчого процесу, комунікування реформ і проведення публічних консультацій.

Деталі тут: http://surl.li/mqzuo

Дедлайн: 13.11.2023

Програма «Європа і світ» у рамках проєкту «Європейське Відродження України: ініціатива громадянського суспільства для стійкості та відновлення» оголошує конкурс, спрямований на посилення ролі, спроможності, залучення та практичного внеску громадянського суспільства у інтеграцію України з ЄС, діалог та співпрацю з країнами-членами ЄС.

Деталі тут: http://surl.li/mmnrh

Дедлайн: 16.11.2023

Проєкт Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні» проводить конкурс проєктів, спрямованих на підтримку діяльності громадських організацій в Україні у сфері соціальних прав.

Деталі тут: http://surl.li/mqtad

Дедлайн: 19.11.2023

Організації, які мають досвід аналітичної роботи, приймаються до участі в конкурсі грантів на підтримку дослідницьких ініціатив організації громадянського суспільства від ІСАР Єднання.

Деталі тут: http://surl.li/jmenf

Дедлайн: 30.11.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: http://surl.li/bvpqz

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl

У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут: http://surl.li/ethdb

Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу.

Деталі тут: https://shorturl.at/chBES

Фінансування для ОГС через механізм гнучкого реагування від датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .

Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4

Конкурс Open Door Grants від OGP. Основною метою цих грантів є розширення та зміцнення залучення громадянського суспільства та сприяння партнерству з багатьма зацікавленими сторонами для вирішення відповідних реформ відкритого уряду в країнах-учасницях OGP та місцевих жителів у регіоні Східного партнерства.

Деталі тут: https://shorturl.at/knxIP

Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.

Деталі: https://shorturl.at/rsvLX

Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи.

Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3

Відділ преси, освіти і культури Посольства США в Києві (PAS) Державного департаменту США проводить фінансування через програму малих грантів Фонду сприяння демократії. Грантова програма Фонду сприяння демократії запрошує подавати проєктні заявки, які спрямовані на розвиток громадянського суспільства та залучення громадськості в Україні, сприяють відкритим і конкурентоспроможним політичним та економічним системам, а також захисту прав людини.

Деталі тут: https://shorturl.at/aehH8

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку