Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2023

Марина Хонда: Кожен день – це день наших Захисників та Захисниць

Марина Хонда: Кожен день – це день наших Захисників та Захисниць

У Києві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Захисників і Захисниць України. Участь у покладанні квітів взяли військовослужбовці, ветерани, рідні та близькі загиблих Захисників і Захисниць, представники громадських організацій.

«Кожен день – це день наших Захисників та Захисниць. Військові щодня захищають наше минуле, теперішнє та майбутнє від ворога. Щосекунди ризикують своїм життям, щоб Україна залишалася незалежною державою. Щоб ми могли вільно жити, виховувати дітей у демократичній країні під синьо-жовтим прапором. Київ постійно підтримує Захисників та Захисниць на передовій, а також піклується про їхніх дітей, батьків та рідних. Ми вдячні кожному та кожній за все, що ви зробили та продовжуєте робити для оборони й захисту нашої держави! Пам’ятаємо всіх, хто поклав життя за свободу українського народу!» – зазначила Марина Хонда.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Столиця пам’ятає полеглих киян, Захисників та Захисниць. Турбується про їхніх близьких, відкриває нові програми підтримки. І чекає на повернення додому.

Перейти до спискуВерсiя для друку