Головна  →  Новини  →  29 вересня 2023

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

Грант міжнародної мобільності від  House of Europe, що фінансується Європейським Союзом. Відвідуйте конференції та тренінги, знайомтеся з провідними експертами та колегами, робіть дослідження і презентуйте здобутки, працюйте над проєктами самостійно або спільно з європейськими колегами.

Деталі тут: http://surl.li/llzua 

Дедлайн: 13.10.2023

IREX запрошує до співпраці в рамках Програми реінтеграції ветеранів. Конкурс проєктів серед неприбуткових організацій, які мають на меті надавати підтримку ветеранам/-кам війни. 

Деталі тут: http://surl.li/lmnmy 

Дедлайн: 10/15.10.2023

Всеукраїнська благодійна організація «Український фонд «Благополуччя дітей» в рамках проєкту «Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті», що фінансується Європейським Союзом, проводить конкурс проєктів, метою якого є підтримка організацій громадянського суспільства, діяльність яких спрямована на попередження насильства над дітьми в цифровому середовищі.

Деталі тут: http://surl.li/llyyp 

Дедлайн: 30.10.2023

Громадська організація СТАН\STAN в межах програми “Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття” проводить конкурс на отримання фінансування для швидких гуманітарних, змінотворчих та медіаактивістських ініціатив, які розкриватимуть цінності плюралізму, різноманіття, сприятимуть соціальному згуртуванню та післявоєнній розбудові українського суспільства та підтримують найбільш вразливі групи в українському суспільстві. 

Деталі тут: http://surl.li/llymm 

Дедлайн: 31.10.2023

Європейський молодіжний фонд (EYF) проводить конкурс на підтримку молодіжних організацій, які працюють з молодими людьми з України в державах-членах Ради Європи. 

Деталі тут: http://surl.li/llxmy 

Дедлайн: 31.10.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: http://surl.li/bvpqz

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl

У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут: http://surl.li/ethdb

Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 

Деталі тут: https://shorturl.at/chBES

Фінансування для ОГС через механізм гнучкого реагування від  датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .

Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4

Конкурс Open Door Grants від OGP. Основною метою цих грантів є розширення та зміцнення залучення громадянського суспільства та сприяння партнерству з багатьма зацікавленими сторонами для вирішення відповідних реформ відкритого уряду в країнах-учасницях OGP та місцевих жителів у регіоні Східного партнерства.

Деталі тут: https://shorturl.at/knxIP

Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.

Деталі: https://shorturl.at/rsvLX

Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи. 

Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3

Відділ преси, освіти і культури Посольства США в Києві (PAS)Державного департаменту США проводить фінансування через програму малих грантів Фонду сприяння демократії. Грантова програма Фонду сприяння демократії запрошує подавати проєктні заявки, які спрямовані на розвиток громадянського суспільства та залучення громадськості в Україні, сприяють відкритим і конкурентоспроможним політичним та економічним системам, а також захисту прав людини. 

Деталі тут: https://shorturl.at/aehH8

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку