Головна  →  Новини  →  3 серпня 2023

Громадськість Кіровоградської та Дніпропетровської областей познайомилася із роботою столичних громадських просторів VcentriHUB

Громадськість Кіровоградської та Дніпропетровської областей познайомилася із роботою столичних громадських просторів VcentriHUB

Департамент суспільних комунікацій КМДА презентував роботу відкритих громадських просторів VcentriHUB найактивнішим представникам громадянського суспільства Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Зустріч відбулася у хабі Оболонського району, де активісти ознайомилися з практикою створення та функціонування столичних відкритих просторів, технічними можливостями та напрямами заходів. 

«VcentriHUB – флагманський проєкт у налагодженні сталої партнерської взаємодії влади і громади. За три роки функціонування хабів нам вдалося завоювати довіру і прихильність не лише активної громадськості міста Києва, але й інших регіонів. Адже за цей час успішно провели понад 6 тисяч заходів і консультацій, у яких взяли участь близько 116 тисяч осіб. Ми завжди охоче ділимося досвідом та показуємо можливості й потенціал громадських просторів VcentriHUB. Сьогодні радо представили наш проєкт найактивнішим представникам громадянського суспільства Кіровоградщини і Дніпропетровщини. Сподіваюся, що наш досвід буде корисним, і вони реалізують в своїх територіальних громадах такий формат сталої партнерської взаємодії влади і громади», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк. 

Захід відбувся в рамках програми USAID DOBRE, яка проводить регіональний ОГС Camp для представників локальних організацій громадянського суспільства Кіровоградської та Дніпропетровської областей. 

Зауважимо, наразі VcentriHUB функціонують у трьох районах Києва – Шевченківському, Оболонському та Голосіївському. Перший із громадських просторів був відкритий у 2020 році, а третій, попри повномасштабну війну, у серпні минулого року із залученням меценатських коштів. 

Нагадаємо, що стежити за анонсами подій, які проходять у хабах, можна у Telegram-каналі Центру комунікації.

Перейти до спискуВерсiя для друку