Головна  →  Коментарі  →  17 липня 2023

Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА: «Долучився до дуже сімейної й водночас емоційної події - форуму партнерів міста-фортеці Бахмут, на запрошення міського голови Олексія Реви. Важко уявити той сум і біль, який зараз відчуває кожен бахмутянин. Ми, як кияни, маємо зробити все, щоб мешканці Бахмута, які були змушені залишити свої домівки, відчували себе у столиці комфортно, як вдома. Радий, що наш проєкт #VcentriHUB виявився корисним не тільки для киян, а й для бахмутян…»

Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА: «Долучився до дуже сімейної й водночас емоційної події - форуму партнерів міста-фортеці Бахмут, на запрошення міського голови Олексія Реви.
Важко уявити той сум і біль, який зараз відчуває кожен бахмутянин. Ми, як кияни, маємо зробити все, щоб мешканці Бахмута, які були змушені залишити свої домівки, відчували себе у столиці комфортно, як вдома. Радий, що наш проєкт #VcentriHUB виявився корисним не тільки для киян, а й для бахмутян, які знайшли тут тимчасовий притулок. Спільно з міською владою Бахмута провели уже понад 40 заходів у Vcentri Hub: Оболонь. Впевнений, що після перемоги місто казкової краси відбудуємо, і воно стане ще кращим і затишнішим!»

Перейти до спискуВерсiя для друку