Головна  →  Новини  →  12 липня 2023

У Vcentri Hub:Оболонь для дітей провели лекцію про безпечну поведінку на воді

У Vcentri Hub:Оболонь для дітей провели лекцію про безпечну поведінку на воді

У рамках проєкту «Безпечні канікули», що організований Департаментом суспільних комунікацій КМДА спільно з Головним управлінням ДСНС України у м. Києві, відбулася лекція про безпечну поведінку на воді. У Vcentri Hub Оболонського району рятувальники розповіли школярам яких правил слід дотримуватися, щоб відпочинок біля водойми пройшов дійсно безпечно та без пригод.

Також діти дізналися про способи надання допомоги тому, хто тоне, про небезпеки відпочинку на воді без дорослих та побачили оснащення професіоналів.

«Літо – це час відпочинку для дітей, але важливо, щоб цей відпочинок був безпечним. Саме тому ми спільно з ДСНС організували низку важливих лекцій для школярів, в інтерактивній формі – щоб вони дізналися корисні правила, запам’ятали їх і при цьому їм не було нудно. Тобто з одного боку навчання, а з іншого – цікава та корисна гра. Такі лекції відбуваються раз на два тижні у громадських просторах Vcentri Hub Оболонського, Шевченківського та Голосіївського районів», - зазначає директор Департаменту суспільних комунікацій Роман Лелюк.

Наступний пізнавальний захід запланований на 26 липня у Vcentri Hub Голосіївського району. Рятувальники розповідатимуть про безпеку у власній оселі та як не довести до біди.

Тренінги розраховані на школярів віком 10-16 років. Більше про лекції можна дізнатися на офіційних сторінках Департаменту суспільних комунікацій КМДА та в соціальних мережах Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку