Головна  →  Новини  →  1 травня 2023

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на травень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

Український ветеранський фонд підтримує громадські об’єднання, що опікуються ветеранами, їхніми родинами та сім’ями полеглих захисників і дає можливість отримати на реалізацію відповідних проєктів від 500 тисяч до 1 мільйона гривень.

Деталі тут: http://surl.li/glrpe

Дедлайн: 04.05.2023 

Конкурс на отримання грантів для організацій, мереж та коаліцій національного та регіонального рівня в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).  

Деталі  тут: http://surl.li/bvpqz

Дедлайн: 15.05.2023

У межах програми «Єднання заради дії» проходить конкурс грантів для надання підтримки хабам/центрам, що працюють з ВПО.  Конкурс впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у партнерстві з благодійною організацією «Благодійний фонд «Stabilization Support Services» та за підтримки Державного департаменту США. 

Деталі тут: http://surl.li/gqxnu

Дедлайн: 15.05.2023 

Міжнародний фонд культурного розмаїття (МФКР) оголошує конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги. Проєкти, які отримають підтримку фонду, повинні стимулювати структурні зміни у суспільстві. 

Деталі тут: http://surl.li/gqxqt

Дедлайн: 16.05.2023 

Український фонд швидкого реагування оголошує конкурс грантової підтримки для українських неприбуткових організацій. Програма розроблена для вирішення нагальних критичних потреб і підвищення стійкості уряду України, громадянського суспільства та цивільного населення. 

Деталі тут: http://surl.li/gqztx 

Дедлайн: 19.05.2023

У рамках Програми права та цінності (CERV) Європейської комісії відкрито низку конкурсів на проєкти, що спрямовані на боротьбу з насильством, дискримінацією та забезпечення прав людини, розширення можливостей громадянського простору і громадянського суспільства, розвиток мереж міст, тощо. 

Деталі тут: http://surl.li/fnxdf 

Дедлайн: 25.05.2023

Конкурс проєктних пропозицій «Зміцнення спроможності ОГС брати лідерство у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій». Конкурс проводиться у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання.

Деталі тут: http://surl.li/drsru

Дедлайн: 31.05.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl

В межах проєкту ПРООН «Сприяння реабілітації осіб з інвалідністю, що спричинена війною» передбачено надання грантів комплексної підтримки населенню, постраждалому від війни, з особливою увагою до осіб з інвалідністю.

Деталі тут: http://surl.li/ftbds

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку