Головна  →  Новини  →  30 березня 2023

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на квітень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на квітень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

Встигніть взяти участь у конкурсах проєктних пропозицій від ІСАР Єднання  у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України»:

  • Проєкт “Інституційна підтримка інфраструктурних ОГС для посилення спроможностей громадянського суспільства України” має мету посилити сталість українського громадянського суспільства через покращений доступ до різноманітних послуг і сервісів, які надаватимуться інфраструктурними організаціями.

Деталі тут: http://surl.li/fggwi 

Дедлайн: 03.04.2023 

  • Грантовий конкурс з організаційного розвитку. Кошти цього гранту можуть бути використані на оплату послуг тренерів, консультантів, коучів чи менторів. Послуги мають бути спрямовані на зміцнення або основних організаційних спроможностей, або отримання спеціальних навичок, які дозволяють ОГС ставати більш ефективними, незалежними та життєздатними.

Деталі тут: http://surl.li/ckkzr 

Дедлайн: 05.04.2023 

  • Грантовий конкурс “Дбаємо про тих, хто допомагає іншим”. Мета - надати базову підтримку для ОГС, які беруть участь у швидкому реагуванні на гуманітарну кризу та інші виклики, пов'язані з війною.

Деталі тут: http://surl.li/fvnxd 

Дедлайн: 19.04.2023

Прийом заявок на грантову програму від ЗMIN. Грантова Програма націлена на підтримку ініціатив, організацій, провайдерів соціальних змін, які адаптивно реагують на виклики війни, водночас діють у напрямі планування та стратегій відновлення, з фокусом на якісні зміни у регіоні. 

Деталі тут: http://surl.li/fwoxl 

Дедлайн: 11.04.2023

У рамках програми ЄС «Креативна Європа» оголошено конкурс «Інноваційні лабораторії» 2023. Мета конкурсу: заохочувати інноваційні підходи до створення контенту, доступу, розповсюдження та просування в культурних та креативних секторах а також суміжних секторах, у тому числі з урахуванням цифрового підходу, що охоплює як ринковий, так і неринковий виміри. 

Деталі тут: http://surl.li/ftbhn 

Дедлайн: 20.04.2023

Посольство Канади в Україні оголошує відкриття програми Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив (КФМІ). Програма спрямована на підтримку ініціатив, розроблених переважно місцевими партнерами. 

Деталі тут: http://surl.li/ftbia 

Дедлайн: 30.04.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 

В межах проєкту ПРООН «Сприяння реабілітації осіб з інвалідністю, що спричинена війною» передбачено надання грантів комплексної підтримки населенню, постраждалому від війни, з особливою увагою до осіб з інвалідністю.

Деталі тут: http://surl.li/ftbds 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку