Головна  →  Інформація ОСН  →  27 березня 2023

Допомога військовим та вимушеним переселенцям від ОСН КМ «Нова Дарниця-2» на чолі з Вікторією Сікаловою

Системний підхід важливий у всьому, особливо, коли це стосується допомоги Збройним Силам України. Приємно, що лідерка мікрогромади, керівниця ОСН КМ «Нова Дарниця-2» Вікторія Сікалова використовує такий підхід не тільки в своїй роботі з жителями, а й у волонтерській діяльності, ба більше, вона допомагає військовим, підтримує внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку й усіх, хто цього потребує з перших днів повномасштабного вторгнення.

Пані Вікторії не потрібен поштовх, вона завжди бере участь у житті громади. Запорукою цього є позитивний досвід в реалізації багатьох проєктів, зокрема в рамках громадського бюджету, налагоджена співпраця з благодійними фондами та громадськими організаціями.

А зараз Вікторія Сікалова активно підтримує рідну країну: кожен день починається зі збору, а потім координації потрібної гуманітарної допомоги, яка згодом відправляється військовим на важкі напрямки активних бойових дій. Триває праця задля підтримки вимушених переселенців і все це разом із виконанням важливих обов’язків керівника ОСН. Так Вікторія Сікалова робить власний внесок у Перемогу.

«У цей час чимало українців вважають себе безсилими щось змінити, однак насправді ми можемо долучитися до захисту нашої країни, навіть поза лавами Збройних Сил України. Для цього кожен із нас може в міру своїх можливостей допомогти армії через громадські та благодійні організації, стати волонтером або донором», - зауважує Вікторія Сікалова.

Переконані, що кожен громадянин має і може бути корисним для рідної України, а гуртом – зможемо вибити ворога за межі державного кордону і, сподіваємося, зовсім скоро будемо святкувати, здобуту спільними зусиллями Перемогу!

Перейти до спискуВерсiя для друку