Головна  →  Інформація ОСН  →  10 лютого 2023

ОСН столиці продовжують підтримувати українських військових

З початку повномасштабного вторгнення, активні кияни взялись обороняти країну від агресора усіма доступними методами, виходячи з власних ресурсів, досвіду та потенціалу. 

Серед таких активних громадян – Олена Папуша, лідерка суспільної думки, керівниця ОСН «Дачі Караваєві». Вона проводить ефективну комунікацію з жителями, налагоджує ефективну співпрацю з партнерами у справі волонтерства.  Її діяльність щодня адаптується до потреб громади, пані Олена завжди знаходить сили згуртувати однодумців та крокувати до мети цілеспрямовано. 

За її ініціативи захисники України постійно отримують необхідну допомогу. Тут і традиційні набори харчування (консервація, крупи, супи тощо), і засоби гігієни, й буржуйки та окопні свічки, і навіть корм для службових собак. 

«З перших днів повномасштабного російського вторгнення жителі території ще більше об’єдналися. Бажання бути корисним, розділити горе, допомогти ініціативою чи подарувати позитивні емоції – спонукає нас ще більше займатися волонтерством, тому працюємо не зупиняючись. Ми заново налагодимо життя, розберемося з наслідками та відбудуємо країну, але спочатку – ПЕРЕМОГА!», -  говорить Олена Папуша.

Перейти до спискуВерсiя для друку