Головна  →  Інформація ОСН  →  6 жовтня 2022

Окрім продуктів та обладнання, столичні комітети влаштовують дозвілля нашим військовим

Органи самоорганізації міста Києва допомагають нашим військовим усіма методами: передають необхідні продукти, долучаються до зборів необхідного обладнання та влаштовують дозвілля бійців.

Юрій Іванович Чиж – не тільки досвідчений керівник органу самоорганізації населення КМ «Лук’янівський», а й авторитет суспільної думки, багатократний чемпіон світу з фехтування, спільно з колективом артистів підтримує ЗСУ.

Аби підняти бойовий дух військових, які перебувають на реабілітації й створити хороший настрій, «артбригада» завітала в шпиталь для ветеранів війни «Лісова поляна». Артисти піднімали дух патріотичними піснями, а пан Юрій поділився з бійцями власними досвідом успішного шляху до високих спортивних досягнень.

Не менш цікавою була зустріч з військовими 1-ої окремої танкової Сіверської бригади – елітним підрозділом ЗСУ. Також бійці отримали від артистів маскувальні сітки.

«Кожен із нас має усвідомити, що важливо всіляко підтримувати військових, особливо, за допомогою творчості. Музика та щирі бесіди дійсно цілюще впливають на оздоровлення. Хлопці мають відчувати турботу, знати, що їх пам’ятають, а подвиги цінують», - зазначає керівник комітету.

Перейти до спискуВерсiя для друку