Головна  →  Інформація ОСН  →  5 жовтня 2022

Столичні ОСН допомагають особам поважного віку Київщини, які пережили окупацію

Минуло пів року з часу деокупації населених пунктів Броварського району, але до сьогодні про звірства рашистів нагадують спалені оселі, понівечені паркани й залишки обгорілих автівок. Та найстрашніше – жахливі спогади про години жаху і невизначеності, які здавалися вічністю.

Тоді, у березні, особливо важко було людям поважного віку. Більшість пенсіонерів змушені були виживати у підвалах під постійними артобстрілами, які чергувалися з рейдерськими атаками рашистів на домівки.

До Міжнародного дня осіб похилого віку, начальник відділу сприяння #ОСН Денис Демиденко спільно з невеличкою командою однодумців завітали до стареньких, які пережили окупацію в селі Богданівка і передали подарунки від столичних органів самоорганізації: хліб та вітаміни від ОСН "Милославський" Деснянського району м.Києва, одяг від ОСН «КМ «Нова Дарниця -2», КК «Дарниця» та КМ «Десна», а також посуд від КМ «Радосинь – 2».

«Дякуємо всім, хто постійно долучається до акцій підтримки постраждалих! Не зупиняймося і вперед до Перемоги!», - наголошує Денис Демиденко.

Перейти до спискуВерсiя для друку