Головна  →  Інформація ОСН  →  29 вересня 2022

Столичні ОСН об’єдналися, аби допомагати нашим військовим

Важливо допомагати під час війни тим, хто захищає мир та спокій мільйонів співгромадян. Мужність захисників України повинна мати міцний тил, який допоможе знищити ворога та здобути перемогу.

Захищати Батьківщину – важка праця, як на фронті, так і в тилу. І роль волонтерів у взаємодії сильного фронту з міцним тилом важко переоцінити. Можливості допомогти у кожного різні, а от, об’єднавши зусилля, допомагати легше.

Активісти органів самоорганізації населення, які доєдналися до волонтерської діяльності, вже неодноразово гуртувалися для надання допомоги нашим військовим. Цього разу вдалося зібрати окрім продуктів харчування, засобів гігієни та теплого одягу, металеві скоби для бліндажів бійцям 41-ої бригади та полку зв’язку Збройних Сил України.

Зокрема, комітет мікрорайону «Десна», «Милославський» та квартальний комітет «Прип’ятчани» надали продукти харчування і засоби гігієни. Активісти комітету мікрорайону «Чернігівський» на чолі з Валентиною Качаненко придбали власним коштом такі необхідні воїнам скоби та зібрали теплий одяг. А внеском комітету мікрорайону «Дачі Караваєві» стали фрукти та солодощі, а також свічки, зроблені власноруч керівницею Оленою Папушою.

Гуманітарний вантаж уже передано військовим, які безмежно вдячні за підтримку.

Представники руху самоорганізації Києва вважають, що разом робити добрі справи набагато простіше і приємніше, адже це ще й спільний внесок у перемогу України над ворогом!

Впевнені, ще більше волонтерських ініціатив попереду, отже бажаємо натхнення та успішної реалізації!

Перейти до спискуВерсiя для друку