Головна  →  Інформація ОСН  →  3 червня 2022

Міжнародний день захисту дітей

Сьогодні Україна виборює майбутнє держави. Попри буденність війни, уся цивілізована спільнота пам'ятає про Міжнародний день захисту дітей. 

Героїчне протистояння українського народу загарбникові ґрунтується на патріотизмі та бажанні зберегти споконвічні родинно-сімейні цінності.   

В умовах воєнного стану питання захисту дітей постає особливо гострим, оскільки кожна дитина потребує надзвичайної морально-психологічної підтримки та фізичного захисту від ворога.  

Приємно, що серед самоорганізації населення ініціативність та небайдужість до індивідуального чи до колективного лиха не тільки не згасає, а під звук сирен - міцніє. Цокольне приміщення будинку ОСН БК «Вулиця Вишгородська, 54», яке тривалий час використовувалося як бомбосховище, наразі є пунктом збору гуманітарної допомоги, де волонтери пакують одяг та взуття інше для тих, хто потребує допомоги. 

На фото брати: Серафім та Тимофій, які втратили батьків внаслідок окупації населених пунктів Броварського району. Департамент суспільних комунікацій спільно з активом комітету та громадською організацією «Велес Ідей» забезпечили дітей пакунками з одягом, іграшками та продуктами харчування. 

Хотілось би вберегти дітей від жахів війни. Вони мають право на щасливе життя в любовi та безпеці, а кожен з нас може навіть невеличкою дією допомогти дітям, які лишилися тепла найдорожчих людей - батьків. Отже, не будьмо байдужими, не треба шукати нагоду щоб допомогти, робіть це прямо зараз, бо чужих дітей не буває.

Перейти до спискуВерсiя для друку