10 липня – останній день прийому рукописів для видання за рахунок міського бюджету

10 липня – останній день прийому рукописів для видання за рахунок міського бюджету

Протягом двох тижнів Департамент суспільних комунікацій приймає рукописи для видання за рахунок коштів міського бюджету. За інформацією головного спеціаліста відділу аналізу інформації та видавництва Департаменту Олексія Шепетовича, на сьогодні вже подано 44 рукописи:

— Як ми вже повідомляли, маємо 25 рукописів молодих сучасних авторів, запропонованих Київською міською організацією Національної спілки письменників України, а також 19 рукописів від незалежних авторів. Усі матеріали ми вже передали на опрацювання членам Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій, а також експертній раді столичних бібліотек. Після ознайомлення з усіма рукописами, Видавнича рада, враховуючи рекомендації бібліотечних працівників, шляхом рейтингового голосування сформує рекомендаційний перелік творів для видання.

Нагадуємо, Департамент суспільних комунікацій до 10 липня 2015 року (до 16.00) приймає рукописи для видання за рахунок міського бюджету. Автор має особисто подати рукопис у друкованому та електронному вигляді (у форматі .pdf), додавши авторську довідку та власноруч написану заяву про участь у проекті. Довідки за тел.: 278-15-99.

Перейти до спискуВерсiя для друку