Головна  →  Новини  →  7 вересня 2018

Громадський бюджет в дії: в Оболонському районі реалізовано проект Громадського бюджету-2 «Гаряча їжа учням школи № 29»

Громадський бюджет в дії: в Оболонському районі реалізовано проект Громадського бюджету-2 «Гаряча їжа учням школи № 29»

У столичній школі, де навчаються близько 800 учнів, реалізовано проект, завдяки якому у їдальні закладу встановлено три нові кухонні багатофункціональні електричні плити, два великих сучасних холодильника з морозильними камерами, зручна лінія роздачі харчів, багатофункціональна овочерізка та ін.

За словами директора школи Олени Гурської, завдяки лідерам проекту та активним батькам, проект можна було втілити у життя:

‒ До вирішення проблем нашого шкільного колективу долучились небайдужі батьки. Маючи таких свідомих активістів, можна працювати. Але така міцна команда привела до успіху. За зробленим: спільна робота, розуміння того, що вкладення в навчання і виховання дітей – це вкладення в наше майбутнє...

Детальніше ‒ за посиланням.

Департамент суспільних комунікацій нагадує, що у столиці до 15 вересня триває електронне голосування за проекти Громадського бюджету міста Києва. Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати повну впевненість у чесності результатів голосування. Проекти, за які кияни віддадуть найбільше голосів, будуть реалізовані містом під контролем команд та громадськості.

Проголосувати за проекти можна на сайті Громадського бюджету.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку