Головна  →  Новини  →  20 серпня 2018

«Київ комфортний»: енергія щоденних змін

«Київ комфортний»: енергія щоденних змін

Сьогодні відкрилася фотовиставка «Київ комфортний», яка організована Департаментом суспільних комунікацій спільно з інформаційним агентством «Укрінформ» в рамках відзначення 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності. Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Експозиція складається з 32 світлин столичних фотографів: Бориса Корпусенка, Володимира Чепелі, Андрія Скакодуба, Євгена Любімова, Олексія Самсонова та Алевтини Трушиної.
Як зазначила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, фотокори помітили лише частину змін,  які відбуваються в столиці щодня. Головне, кияни бачать, куди місто інвестує податки:

- На цих світлинах – енергія перетворень та щирі емоції  киян. Наразі у кожному районі міста реконструюються парки, створюються нові зелені зони, ремонтуються дороги, медичні установи... Так, звичайно, проблемою всіх міст є застарілі підземні комунікації, що створюють безліч неприємних ситуацій. Але, погодьтеся,  це тема для депутатів, що ухвалюють Стратегії розвитку та щорічні кошториси. Для нас важливо, щоб люди помічали та берегли все, що  наближає Київ до європейський стандартів.   

Серія фото розташована у вікнах інформаційного агентства «Укрінформ», на вулиці Богдана Хмельницького 8/16.

Перейти до спискуВерсiя для друку