Головна  →  Новини  →  16 серпня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ будинок Сікорського може зникнути

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ будинок Сікорського може зникнути

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Ідеї на сотні мільйонів»

Що пропонують кияни для покращення життя міста. 24 серпня в столиці стартує голосування за проекти ГБ-3. Загалом було подано 1143 проекти на загальну суму майже 756 мільйонів гривень. З них понад 500 вже успішно пройшли оцінку і допущені до голосування. Розповідаємо про ініціативи щодо популяризації читання, облаштування скверів, екології та інноваційних технологій.

«Чи варто киянам готуватися до підвищення вартості комунальних послуг?»

Через вимогу Міжнародного валютного фонду (МВФ) зрівняти ціни на газ для населення та промисловості платіжки киян уже восени можуть «потовщати» ще на 1000-1500 грн. Відмова ж від кредиту МВФ загрожує країні дефолтом і поверненням у буремні 90-ті, адже протягом 2018-2020 років держава повинна повернути $18,5 млрд зовнішніх боргів, що були накопичені у період 2009‒2013 років.

«Плата за сміття»

Яка арифметика нової платіжки за вивіз побутових відходів? Цими днями кияни отримують нові платіжки. Вартість послуги з утримання будинку стала меншою. Натомість з’явилася нова графа – за вивезення побутового сміття відтепер сплачуватимемо окремо.

«Зоопарк: реконструкція закінчиться у жовтні»

Відвідувачі Київського зоологічного парку зможуть ознайомитися з першими результатами його масштабної реконструкції у жовтні.

«Чотири столиці» стартують 28 вересня»

«Укрзалізниця» запускає так званий поїзд чотирьох столиць – за міжнародним маршрутом Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига.

«Київ прикрасить Самчиківський розпис»

Київські будівлі прикрасять Самчиківським розписом в рамках соціального арт-проекту «Мистецтво в кожен дім». Про це повідомила співачка, художниця Анжеліка Рудницька, яка спільно з Мистецькою ініціативою UAMAZE реалізує проект, покликаний популяризувати українське декоративне мистецтво.

«Партизанська слава» в облозі проблем»

Зараз повним ходом ведеться капітальний ремонт столичного парку «Партизанська слава». Здавалося б, можна лише радіти тому, що улюблений куточок відпочинку киян також оновлюється. Але ситуація навколо нього викликає багато нарікань і запитань з боку екологів, депутатів Київради, громадських активістів.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку