Головна  →  Новини  →  16 серпня 2018

У Києві презентували комунікаційні проекти до 27-ї річниці Дня незалежності України: парад, виставки квітів, зброї, встановлення рекорду найдовшого прапору (+ відео)

У Києві презентували комунікаційні проекти до 27-ї річниці Дня незалежності України: парад, виставки квітів, зброї, встановлення рекорду найдовшого прапору (+ відео)

Розпорядження КМДА від 10 серпня 2018 року № 1451 «Про відзначення у місті Києві Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України»


 

Про це поінформувала під час прес-конференції в «Укрінформі» директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда:

‒ Для Києва офіційні заходи до Дня Незалежності розпочнуться 22 серпня на Михайлівський площі, де Президентом України буде відкрита виставка зброї, техніки. Ця виставка триватиме до 26 серпня. 23 серпня ‒ День державного прапору. Офіційне підняття державного прапору Київським міським головою у нас відбудеться о 10.00. 24 серпня відбудеться парад до Дня незалежності.

Як зазначив державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, офіційний бренд України Ukraine NOW наприкінці вересня планується презентувати в Нью-Йорку (США), Торонто (Канада) та в Австралії.

‒ У нас завершується тендер на розміщення бренду Ukraine NOW на іноземних телеканалах, й на початку вересня піде соціальна промореклама України, плюс було розміщення у кількох країнах, у тому числі в Лондоні на зупинках, плануємо найближчим часом ‒ на кінець вересня презентацію бренду у Нью-Йорку, Торонто, Австралії.

У вересні члени студентської ради при Міністерстві інформаційної політики здійснять фест-забіг у Музеї під відкритим небом та викладуть із синьо-жовтих кульок карту України на Співочому полі. Про це розповіла радник міністра інформаційної політики України з питань міжнародних комунікацій Марина Соботюк.

Як зазначив керівник апарату Дарницької РДА Микола Калашник, 23 серпня у Дарницькому районі Києва встановлять новий рекорд «Найдовший Державний прапор України»:

‒ Це ініціатива громадськості. Довжина прапора буде 2 км 700 метрів. Прапор буде розгорнуто від вулиці Руденко до Харківської площі. 23 серпня ми запрошуємо всіх жителів району і гостей столиці.

За його словами, кожні 100 метрів полотнища символізують рік незалежності України. Акція розпочнеться о 8.00. Взяти участь у встановленні рекорду зможуть всі охочі.

Начальник відділу з ландшафтного дизайну КО «Київзеленбуд» Наталія Снопок повідомила, що до Дня Незалежності відбудеться виставка квітів на Співочому полі «Чарівний український міф»:

‒ Кожного року Київзеленбуд до Дня Незалежності готує виставку квітів, ми намагаємося створити інформаційні виставки, які цікаві сучасним українцям. Тому цього року ми звернулися до українського міфу. Ми створили 10 композицій від 10 районів міста Києва. Висаджено 200 тисяч квітів. Виставка проходитиме на Співочому полі з 17 серпня до 16 вересня.

Важливу комунікаційну мету має виставковий проект на Майдані Незалежності «100 років боротьби за незалежність» від Українського інституту національної пам’яті. Він присвячений історії державних символів України .

Окрім військового параду, у Києві відбудеться виставка зброї на Михайлівській площі, показ колекції SEREBROVA сезона Spring/Summer 2019 та ін.

Перейти до спискуВерсiя для друку