Головна  →  Новини  →  9 серпня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ добудована Велика Окружна дорога зніме транспортне навантаження з Києва

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ добудована Велика Окружна дорога зніме транспортне навантаження з Києва

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«ТЕЦ– не місце для ігор»

Кому вигідно, аби головні енергетичні об’єкти Києва, що належать до критичної інфраструктури держави, зупинилися? У останні дні липня і в перші серпня, коли дві київські ТЕЦ переходили з приватних рук у підпорядкування міської влади, довкола цього творилося чимало дивних речей. Від політичних ігор до маніпуляцій обуренням і необізнаністю киян.

«Ще одна бібліотека для незрячих»

Люди з вадами зору зможуть читати книги в Публічній бібліотеці імені Лесі Українки (вул. Тургенівська, 83/85). У книгозбірні презентували спеціальне обладнання, яке дозволить людям із проблемами зору бути більш вільними, комфортніше почувати себе в соціумі.

«Шкільні ярмарки-2018»

Незважаючи на стрімкий перехід з класичної торгівлі на електронну комерцію шкільні ярмарки не втратили свою актуальність дотепер.

«Країна знань: меридіани оновлення»

Незабаром літо перегорне свою останню сторінку, і сотні тисяч маленьких киян повернуться за шкільні парти. Там їх чекатимуть оновлені, відремонтовані і пофарбовані класні приміщення, нові меблі і підручники. Нині ремонтні роботи у розпалі.

«У тенетах реальних загроз»

Інтернет давно став невід’ємною частиною життя дорослих та дітей. Однак всесвітня мережа приховує безліч загроз. Проблеми кібербезпеки починають неабияк непокоїти провідні держави. Адже випадки, коли віртуальні погрози стають цілком реальними, далеко не поодинокі. І як це не сумно, найуразливішими суб’єктами цього явища можуть стати діти. Як вберегти юне покоління від так званого кібербуллінгу чи секстину?

«Джура» йде на канікули»

У Києві завершилась десята Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура». Переможці та учасники третього всеукраїнського етапу пройшли урочистою ходою головною вулицею країни – Хрещатиком.

«Про оренду з «сюрпризами» і без них»

Київ – центр трудової міграції країни, попит на оренду житла тут ніколи не спадає. Втім, найняти чи здати квартиру в столиці – ще той квест. В кожного з учасників процесу свій інтерес. Як при цьому не потрапити в халепу?

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку