КМДА Київська міська державна адміністрація


20 липня 2018

Департамент суспільних комунікацій надає інформаційну підтримку креативним проектам до Дня незалежності

Департамент суспільних комунікацій надає інформаційну підтримку креативним проектам до Дня незалежності

Як пояснили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, публічна презентація проектів в ІА «Укрінформ» ‒ це фаховий майданчик для publicity.

За словами начальника управління Тетяни Гузенко, вже третій рік Департамент підтримує суспільний дискурс за участю нових українських інституцій.

‒ Ми постійно комунікуємо теми національної ідентичності, цінностей заради спільнодії та громадянського порозуміння. Промоція креативних ідей до Дня незалежності відбувається на платформі ІА «Укрінформ». Ми бачимо, скільки людей дивляться прямі трансляції і потім поширюють співзвучні їм думки, оцінки, погляди. Цього року Департамент планує запросити до участі представників Українського інституту, UA|TV, Українського інституту книги, авторів нового бренду України — Ukraine Now. Кияни мають знати більше про ці проекти.

Також пропонуємо авторам і командам надсилати короткі промо своїх інформаційно-просвітницьких проектів на e-mail: [email protected]. Автори найцікавіших проектів будуть запрошені для публічної презентації в ІА «Укрінформ» напередодні Дня незалежності.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.