Головна  →  Новини  →  20 липня 2018

Департамент суспільних комунікацій надає інформаційну підтримку креативним проектам до Дня незалежності

Департамент суспільних комунікацій надає інформаційну підтримку креативним проектам до Дня незалежності

Як пояснили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій, публічна презентація проектів в ІА «Укрінформ» ‒ це фаховий майданчик для publicity.

За словами начальника управління Тетяни Гузенко, вже третій рік Департамент підтримує суспільний дискурс за участю нових українських інституцій.

‒ Ми постійно комунікуємо теми національної ідентичності, цінностей заради спільнодії та громадянського порозуміння. Промоція креативних ідей до Дня незалежності відбувається на платформі ІА «Укрінформ». Ми бачимо, скільки людей дивляться прямі трансляції і потім поширюють співзвучні їм думки, оцінки, погляди. Цього року Департамент планує запросити до участі представників Українського інституту, UA|TV, Українського інституту книги, авторів нового бренду України — Ukraine Now. Кияни мають знати більше про ці проекти.

Також пропонуємо авторам і командам надсилати короткі промо своїх інформаційно-просвітницьких проектів на e-mail: [email protected]. Автори найцікавіших проектів будуть запрошені для публічної презентації в ІА «Укрінформ» напередодні Дня незалежності.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку