Головна  →  Новини  →  19 липня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» – прапор, що став реліквією

У свіжому числі «Вечірнього Києва» – прапор, що став реліквією

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Тарифи – поза політикою»

Отримані від підвищення тарифів у громадському транспорті кошти підуть на розвиток транспортної інфраструктури. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на засіданні Київради.

«Перший проект стартував»

Минулого тижня розпочалися довгоочікувані будівельні роботи з облаштування сучасного стадіону для гри у стрітбаскет на вулиці Солом’янській, 33.

«Сходи до Подолу доведуть»

Киянам та гостям Києва сподобалися нові сходи, що ведуть із Пейзажної алеї на Поділ до урочища Гончарі-Кожум’яки та частина великого туристичного маршруту, який в майбутньому з’єднає алею з Аркою дружби народів. Цей проект був реалізований завдяки активній співпраці міської влади з громадою.

«Не зайвий елемент комфорту»

Чи з’являться туалети загального користування у київському метрополітені? Як відомо, в нашому метро, щедро оздобленому гранітом і мармуром, вбиралень немає. Точніше вони є, але не для всіх, а виключно для працівників підземки. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України зараз оновлює державні будівельні норми (ДБН). В цьому контексті планується розглянути і можливість проектування громадських вбиралень для пасажирів на станціях метрополітену.

«Ворота – на замок?»

В’їзд автотранспорту до Києва можуть обмежити. Колись, у сиву давнину, на кожному в’їзді до Києва стояли ворота – міцні брами, які захищали його від непроханих чужинців. Сьогодні місто відкрите для численних гостей. Але чи варто зловживати такою гостинністю?

«Бізнес чекає на ветеранів»

Група компаній SEOWAVE, Міністерство інформаційної політики України, за сприяння Київської міської державної адміністрації, презентували результати першого етапу соціального проекту «Стартуй сьогодні». Він покликаний підтримати бізнесові ініціативи вчорашніх учасників бойових дій на Донбасі.

«Незагоєна рана Чорнобиля»

Довгоочікувана арка й досі не захищає зруйнований енергоблок! Нещодавно Президент України підписав Указ «Про додаткові заходи з відродження територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, із соціального захисту постраждалих осіб, безпечного поводження з радіоактивними відходами».

«По лезу бритви»

Смертельний ризик заради куражу стає своєрідною модою серед столичних підлітків. Майже щодня вітчизняні ЗМІ крають нашу свідомість трагічними звістками про безглузду загибель або травмування чергового шанувальника небезпечного екстриму. Підлітки все частіше лоскочуть собі нерви, граючи в піжмурки зі смертю на залізничних коліях чи автошляхах, стрибаючи з мостів. Влітку традиційно більшає «екстремалів», які захоплюються модним нині зачепінгом (або трейнсерфінгом). Найчастіше ці юнаки та дівчата полюбляють їздити на підніжках трамваїв, тролейбусів, електропоїздів або вагонів метро. Іноді – на дахах, причому фільмуючи «процес» на відео та викладаючи згодом ролики в Інтернеті.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку