Головна  →  Новини  →  5 липня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Новий Статут має стати «конституцією» столиці»

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Новий Статут має стати «конституцією» столиці»

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Дитячі обрії літа»

За кошти столичного бюджету у 2018 році планується оздоровити понад 10 тисяч юних киян. А всього заплановано надати можливість оздоровлення та відпочинку близько 195 тисячам, тобто понад 70% школярів.

«Новий Статут має стати «конституцією» столиці»

Головна мета реформаторських зусиль столиці – створення умов для більшої прозорості й простоти ухвалення владних рішень. Відтак необхідно ухвалити новий Статут територіальної громади міста, покликаний стати засадничим документом у діяльності Київради. Про це розповідає депутат Ігор Опадчий – секретар постійної комісії з питань регламенту та депутатської етики.

«Ігор Пономарчук: «Молодь має відчути велич минулого України і повірити в її майбутнє»

«Вечірка» продовжує серію публікацій про почесних громадян Києва. Розповідаємо, коли й за що їм це звання присвоїли, якими діями столиця прославлялася.

«Як вижити столичному крематорію?»

Київський крематорій хоче підняти ціни. Тарифи на тутешні послуги не змінювали понад вісім років. А також підприємство просить грошей із бюджету. Оскільки будівлі не знали капремонту 43 роки – з моменту відкриття, а такого ж віку печі востаннє капітально відремонтовані у 1998-2002 роках.

«Будинок свободи на Алеї Героїв»

У столиці назвали переможця міжнародного архітектурного конкурсу, за яким на Алеї Героїв Небесної Сотні побудують Національний музей Революції Гідності.

«М’яч, пісок і море задоволення»

Пляжний волейбол користується заслуженою популярністю серед поціновувачів літнього відпочинку. І хоча цей вид спорту є професійним і має офіційні правила, багато хто з нас радий пограти в нього заради власного задоволення.

«Почали з кіммерійців…»

На полицях книгарень з’явилося унікальне видання «Terra Ucrainica. Історичний атлас України і сусідніх земель», яке охоплює історію нашої держави від кіммерійців до наших часів.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку