Головна  →  Новини  →  21 червня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Поштова площа: дослідження продовжуються

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Поштова площа: дослідження продовжуються

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Громадський бюджет помолодшав»

І став ще більше громадським. До участі у «Громадському бюджеті Києва ‒ 2019» подано 1160 проектів – на третину більше, ніж торік. Кошторис усіх ініціатив – майже 800 мільйонів гривень. Як відбиратимуть кращі пропозиції, аби розподілити 150 мільйонів, виділених із міської скарбниці?

«До сяючих вершин слова»

У столичному Палаці дітей та юнацтва відбулося нагородження переможців Міжнародного мультимистецького конкурсу «Молода КороНація», в якому взяли участь і дорослі письменники, і юні літератори. «Вечірка» відвідала цей неординарний мистецький захід.

«Паркування: дочекаємось осені?»

Однією із наболілих проблем нормальної життєдіяльності столиці залишається хаотичне паркування автівок, що призводить до аварійних ситуацій, руйнування газонів, захаращення проїжджої частини та тротуарів і створення незручностей пішоходам.

«Розлучення з «Київенерго»: що, де, коли?»

Тяжко ділити нажите, якщо шлюб за розрахунком. Києву завжди нелегко жилося з «Київенерго». Та розлучення виявилося ще важчим. Із взаємною недовірою та скандалами, притаманним розриву шлюбу за розрахунком. А розрахунок був з обох боків.

«Філософія життя підкорює небайдужих»

День йоги по-київськи: киянам обіцяють гарний настрій і європейський рекорд. З розмахом та перспективою європейського рекорда за кількістю учасників у Києві готуються відзначити цьогорічний Міжнародний день йоги. Ініціатор свята – посольство Індії в Україні. Святкові заходи відбудуться 23 червня із 17.00 до 22.00 на Хрещатику, для цього на добу перекриють головну вулицю столиці.

«Віртуальна «правда» чи реальна брехня?»

Проти столичних чиновників розв’язали інформаційну війну. Намагаючись завоювати якомога більшу аудиторію, усілякі Інтернет-ресурси часто вдаються до сумнівних методів, не гребуючи подекуди й відвертими наклепами і провокаціями. Яскравим свідченням є сумнозвісне інформагентство «Актуальна правда»: на його сайті «засвітився» скандальний матеріал, спрямований на дискредитацію керівництва Департаменту комунальної власності міста Києва.

«Алло, «гараж»!..

У столиці стартував новий проект – «Гараж ідей для соціального підприємництва». У підсумку відібрали п’ять кращих ідей, автори яких отримали шанси їх реалізувати.

«Микола Поліщук: «За 5‒7 років Україна має шанс здійснити прорив у реформі медичної сфери»

«Вечірка» продовжує серію публікацій про почесних громадян Києва. Розповідаємо, коли й за що їм це звання присвоїли, якими діями столиця прославлялася.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку