Головна  →  Новини  →  20 червня 2018

В рамках реалізації міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» у 20-ти школах столиці створять креативні освітні простори

В рамках реалізації міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» у 20-ти школах столиці створять креативні освітні простори

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, наразі, в рамках реалізації міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», триває реєстрація на конкурс «Креативний клас – креативне місто» для вчителів 5‒9 класів (класних керівників) міста Києва. Проект реалізовується громадською організацією «Молодіжний клуб Джура» спільно з Школою мислення і комунікацій PRAXIS НЦ «МАНУ» і Громадською організацією «ПАЙДЕЯ».

– Мета конкурсу – створення креативних освітніх просторів у 20-ти школах усіх районів столиці як цілісні стратегії сучасного навчання, активного особистісного і громадського життя, ‒ Надія Адаменко, керівник проекту, к.філос.н., доцент.

У конкурсі можуть брати участь вчителі загальноосвітніх державних шкіл з усіх районів міста Києва. Для участі потрібно заповнити анкету онлайн, написати мотиваційний лист та коротке есе на тему: «Креативність – це рівновага між свободою і контролем». Реєстрація учасників триватиме на сайті Школи мислення і комунікацій PRAXIS у розділі Освітній центр фасилітації до 22 червня 2018 року (включно).

Детальніше – за посиланням.

Нагадуємо, щоб бути у курсі того, як реалізовуються проекти ІГС, що перемогли у міському конкурсі, ‒ слідкуйте за нашим хештегом #КонкурсІГС у соціальній мережі «Фейсбук».

Перейти до спискуВерсiя для друку