КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ у столиці пройшла виставка виробників промислової продукції «Зроблено в Києві»

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ у столиці пройшла виставка виробників промислової продукції «Зроблено в Києві»

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«У«Коронації слова» зявилася «Молода КороНація»

7 червня в Колонному залі КМДА відбудеться 18-та урочиста церемонія нагородження Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». З понад 6 тисяч надісланих рукописів експертне журі відзначить переможців у номінаціях – «Романи», «П’єси», «Пісенна поезія» та «Кіносценарії». Окрім того, будуть вручені й спецвідзнаки, зокрема у діловій літературі та тематичних творах, присвячених Києву, правосуддю й інклюзії. А конкурс дитячої літератури цьогоріч переріс в окрему подію – вітати переможців «Молодої КороНації» будуть 14 червня в Київському Палаці дітей та юнацтва.

«Столиця розвиватиме відеоспостереження»

В Київраді розроблено Положення про комплексну систему відеоспостереження міста Києва.

«Над пляжем підняли «Блакитний прапор»

Уже другий рік поспіль пляж «Дитячий», що у Гідропарку, отримує престижну міжнародну екологічну нагороду «Блакитний прапор».

«На обрії – комунальний «армагеддон»?

Що чекає нас з 10 червня – колапс, прірва, дикий безлад, армагеддон, революція? Усі ці терміни цитуємо під впливом не фільмів жахів, а прогнозів експертів, депутатів, громадських активістів, які днями оцінювали готовність ЖКГ наших міст до початку дії нового закону про житлово-комунальні послуги.

«Субсидії по-новому»

Хто з мешканців столиці може на них розраховувати? Одразу кілька «новацій» у сфері житлово-комунального господарства підготували киянам. Насамперед, уряд своєю постановою з 1 травня поточного року змінив порядок призначення житлових субсидій. Другою новацією стала довгоочікувана заміна постачальника послуг із гарячого водопостачання та централізованого опалення.

«Які фільми перемогли на кінофестивалі «Молодість»

У неділю на урочистій церемонії закриття Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», що пройшла по Поштовій площі, оголосили переможців конкурсних програм. Серед стрічок національної програми кращим став «Штангіст» Дмитра Сухолиткого-Собчука, головні героя якого – спортсмени з важкої атлетики.

«Салют» відкриває унікальні можливості для лікування дітей»

У столиці почало працювати унікальне реабілітаційне відділення санаторно-курортного лікування для дітей із інвалідністю.

Більше новин – на сайті «Вечірки».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.