Брифінги та прес-конференції у Києві 05.06.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 

УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

 

12:30

Презентація  старту п’ятого ювілейного Кольорового пробігу – Kyiv Color Run, який  традиційно збере спортсменів, шанувальників активного відпочинку всіх поколінь та професій, аби відчути барви літа 2018 та підтримати доброчинну ініціативу проекту.

Старт пробігу 10 червня о 10.00 на Троїцькій площі в Києві. Офіційним спортивним партнером стала компанія New Balance Україна, офіційним кольоровим партнером – компанія Caparol Україна, а водним партнером природня «Моршинська»

Директор п’ятого ювілейного Кольорового пробігу  Kyiv Color Run Костянтин Божко; менеджер по роботі з партнерами Kyiv Color Run Ігор Крицак; менеджер  з PR Kyiv Color Run  Тетяна Василькевич; представник ДП «Капарол Україна» Андрій Станкевич

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

14:30

«Дні FIDIC в Україні: нові правила інфраструктурного будівництва, дорожня карта для України, європейські стандарти та нова професія інженера-консультанта»

Презентація великого Форуму Дні FIDIC в Україні-2018, на які в Києві зберуться представники галузі інфраструктурного будівництва з України та ЄС на найвищому рівні. Серед учасників Форуму представники Європейського Союзу та ЄБРР, народні депутати, представники Рахункової Палати України, Міністерства Інфраструктури, МІністерства Фінансів України, Укравтодору, керівництво европейської асоціації інженерів-консультантів, керівники провідних українських будівельних компаній та ін.

Яна Щигурова, президент Асоціації інжеренів-консультантів України (АІКУ), уповноважений представник FIDIC в Україні, Артем Кисельов, керуючий директор ГО «Українське співтовариство будівельного права» та ін.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 

ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

 

11:00

Прес-конференція з приводу продовження дії закону про пільгові ставки акцизу для імпортних вживаних автомобілів

Прес-конференція з приводу продовження дії закону про пільгові ставки акцизу для імпортних вживаних автомобілів. Учасники: ініціатор закону №1389-19 (проект 3251 від 07.10.2015)

Народний депутат України Роберт Горват та заступник генерального директора ТОВ «Євротермінал» Олена Гиряєва.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. Тел.: (067) 488-47-00

 

УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

 

11:00

Презентація книги про російську анексію та репресії в Криму 2014-2017 років «Люди «сірої зони»

«Люди «сірої зони» - це перша книга, у якій свідчать жертви окупації та люди, які, не маючи владних повноважень, виступили проти російської армії. Для них «приєднання» півострова до Росії стало початком життя в «сірій зоні» - території, де не діють закони цивілізованого світу.

Володимир В’ятрович - голова Українського інституту національної пам’яті, кандидат історичних наук, публіцист; Анна Андрієвська - співавторка книги «Люди сірої зони», журналістка; Олена Халімон - співавторка книги «Люди сірої зони», співробітниця Українського інституту національної пам’яті та ін.

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

15:00

 «Коронація слова» трансформується у найграндіозніший літературний проект країни

Питання до обговорення: 

-проект «Молода КороНація» - новий погляд на вітчизняну літературу для дітей, про дітей та від дітей;

-з наступного навчального року діти всієї країни вивчатимуть «коронаційних» авторів на уроках позакласного читання;

-Нові номінації та Спецвідзнаки конкурсу;

Тетяна Гузенко - начальник Управління інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій КМДА;  Юрій Логуш та  Тетяна Логуш, засновники Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» та ін.

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

 

ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

 

12:00

Прес-конференція на тему: «Червень у світовій політиці»

 

Євген Магда - виконавчий директор Інституту світової політики; Микола Бєлєсков - заступник виконавчого директора Інституту світової політик

Аккредитация: 253 54 74.

 

 

 

UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

 

11:00

Тема: «Кампанія #насудзадоступ: як відстояти право на інформацію і де взяти гроші на це»

 

 

Надія Бабинська (Вірна), ініціаторка кампанії «#насудзадоступ»
Леся Ганжа, головна редакторка сайту «Доступ до правди»
Олександр Бурмагін, виконавчий директор ГО «Платформа прав людини»

 

12:00

Тема: «Виборчі рейтинги перед відпускним затишшям. Стабільність чи хиткість?»

 

 

Ірина Бекешкіна, директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва
Андрій Биченко, директор соціологічної служби Центру Разумкова
Олексій Гарань, науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, професор політології Національного університету «Києво-Могилянська академія»
Володимир Фесенко, голова Центру прикладних політичних досліджень «Пента»

 

 

ІНШІ

 

09:00

У Києві відкриється Міжнародна конференція присвячена державно-приватному партнерству

Міжнародна конференція «Впровадження державно-приватних партнерств, спрямованих на потреби людей: кращі міжнародні практики та рекомендації для України і країн-сусідів».

Михайло Тітарчук - заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України; Микола Поворозник - перший заступник голови Київської міської державної адміністрації; Джованна Барберіс - в. о. Постійного координатора системи ООН, Представник ЮНІСЕФ в Україні та ін.

Інформація щодо акредитації: https://bit.ly/2LVqnEx

Мiсце проведення заходу Хрещатик, 36 (Колонна зала КМДА)

09:00

Конференція «Нова політика управління відходами - шлях до циклічної економіки»

На конференції буде презентовано проект Рамкового закону про відходи, Національний план управління відходами, засади секторальних законів (електричне та електронне обладнання, батарейки та упаковка).

Остап Семерак - міністр екології та природних ресурсів України; Степан Кубів - перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України; Геннадій Зубко - віце-прем'єр-міністр -міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та ін.

Інформація щодо акредитації: (097) 545-45-14

Мiсце проведення заходу вул. В. Житомирська, 2-A (готель InterContinental Kyiv)

10:00

Виставка продукції київських виробників «Зроблено в Києві»

Щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві». На експозиційній площі у 3500 кв. м понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій презентуватимуть свою продукцію, торгові марки, бренди та новітні технологічні розробки

Микола Поворозник - перший заступник голови Київської міської державної адміністрації; Антон Наумовець - віце-президент Національної академії наук України; Олександр Осадчий -генеральний директор ДП «ВО «Київприлад», голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва

Інформація щодо акредитації: (050) 228-39-48

Мiсце проведення заходу Броварський проспект, 15 (МВЦ, пав. 1)

13:00

Підвищення тарифів на газ для промисловості: як зміняться ціни на продукти до осені?

 

Олексій Дорошенко - гендиректор Української асоціації постачальників торговельних мереж; Віктор Скаршевський - економіст; Всеволод Степанюк - експерт з економічних та політичних питань

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

14:30

Комунікативний захід, покликаний проінформувати громадськість про комплекс архівних документів, пов'язаних з аварією на Чорнобильській АЕС

Комунікативний захід, покликаний проінформувати громадськість про комплекс архівних документів, пов'язаних з аварією на Чорнобильській АЕС, та про включення української номінації «Документальна спадщина, пов'язана з аварією на Чорнобильській АЕС» до Міжнародного реєстру програми ЮНЕСКО «Пам'ять світу»

До участі у заході запрошено керівництво та відповідальних працівників Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України, Міністерства культури України та ін.

Інформація щодо акредитації: 275-45-22, (063) 461-06-48, [email protected]

Мiсце проведення заходу Дипломатична академія України

14:30

Презентація книжкового видання «NATO: УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР». «NATO: УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР»

Презентація книжкового видання «NATO: УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР». «NATO: УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР» - розраховане на широкий загал читачів видання, що у форматі «питання-відповідь» стане в нагоді всім, хто хоче дізнатися більше про актуальні питання співпраці України та НАТО.

 

Інформація щодо акредитації: (050) 441-93-73

Мiсце проведення заходу вул. Лаврська, 16

15:00

У Києві відкриють офіс Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника

Під час прес-брифінгу, який відбудеться у рамках заходу, будуть підняті такі питання: Стратегічна мета та першочергові завдання Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника; Природоохоронний, науковий, історико-культурний потенціал; Міфи і реалії природи зони відчуження - керівник відділу екології флори і фауни Чорнобильського радіаційно

Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Віталій Петрук, Заповідника - в.о. директора Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника Тарас Мельничук, екологічного біосферного заповідника Денис Вишневський

Інформація щодо акредитації: [email protected]. Тел.: (095) 872-74-37, (097) 887-12-38

Мiсце проведення заходу вул. Преображенська, 25 (4-й поверх)

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку