Головна  →  Новини  →  24 травня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ кияни подали на Громадський бюджет 75 проектів

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ кияни подали на Громадський бюджет 75 проектів

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«День Києва. 30 років тому»

Припорошені архівним пилом, пожовклі від часу шпальти «Вечірки» за травень 1988 року нагадують про атмосферу та призабуті миттєвості улюбленого свята киян, яке вони відзначали тридцять років тому – в країні, що вже не існує.

«Премія «Київ» – кращим митцям»

З нагоди святкування Дня міста урочисто нагородили лауреатів мистецької премії «Київ». Кращих діячів відзначили у семи номінаціях – кіномистецтво, музична композиція, журналістика, театральне, хореографічне образотворче і народне декоративне мистецтво. У галузі літератури цьогоріч премію не було присуджено.

«400 виконавців – протягом 8 годин»

Великий концерт до святкування 1536-ї річниці нашого міста відбудеться у неділю, 27 травня на Хрещатику, біля будівлі КМДА. За вісім годин на сцені виступлять 400 виконавців, а на присутніх чекають запальні флешмоби.

«Зроблено в Києві»: наймасштабніша за останні роки виставка»

5 червня у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) відбудеться щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві». Про це повідомили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва.

«Нарахування субсидії: які нюанси слід знати кожному»

Істотні зміни відбулися при нарахуванні субсидій. Так, зменшилася норма щодо газу й електроенергії для індивідуального опалення. На 1 кв. м площі тепер належить 4,5 куб. м газу і 30 кВт/год.

«Яка розв’язка краща?»

Аби забезпечити безпеку та нормальний рух транспорту, потрібно якомога швидше реконструювати розв’язку на перетині проспекту Перемоги з вулицею Вадима Гетьмана. Про це заговорили ще в лютому 2017 року після обвалення Шулявського мосту. Тоді й провели експертизу та оголосили конкурс ескізів реконструкції.

«Кіно без шаблонів»

Під цим девізом вже 27 травня в столиці стартує 47-й київський міжнародний кінофестиваль «Молодість». За вісім днів покажуть 176 стрічок з різних країн світу. Родзинкою весняної «Молодості» стане спеціально споруджений на Поштовій площі кінотеатр. В ньому відбуватимуться церемонії відкриття та закриття фестивалю, а також безкоштовні кінопокази.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку