Головна  →  Новини  →  22 травня 2018

У Департаменті суспільних комунікацій підтримають інформаційну кампанію «Євроінтеграція: сила можливостей» у форматі мультимедійних історій

У Департаменті суспільних комунікацій підтримають інформаційну кампанію «Євроінтеграція: сила можливостей» у форматі мультимедійних історій

Про це йшлося під час презентації кампанії Офісу віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції «Євроінтеграція: сила можливостей», яка реалізовуватиметься за допомогою проекту ЄС Association4U.

‒ Українці не дуже цікавляться тим, як серйозно зростає торгівля між Україною та Європейським Союзом, тому що вони не розуміють причинно-наслідкових зв’язків між своїм життям і тими цифрами, які ми їм пропонуємо. Кожному українцю важливо знати, як конкретно на житті його родини відображаються євроінтеграційні зусилля, про які розповідає держава, і які вона робить. Тому ми для себе поставили просту і водночас надзвичайно складну мету ‒ доступно пояснити українцям про переваги євроінтеграції, ‒ пояснила віце-прем’єр-міністр ‒ міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Як зазначила начальник відділу публічних та цифрових комунікацій Департаменту Наталія Хандога, Департамент суспільних комунікацій вже долучився до реалізації інформаційної кампанії:

‒ Зокрема, в рамках Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018‒2021роки на офіційному сайті Департаменту створений інформаційний банер «Україна ‒ ЄС», де зібрано цікаву інформацію про європейську інтеграцію України та посилання на корисні ресурси. Окрім цього, в рамках виконання урядового Плану заходів з реалізації Стратегії та інфокампанії Департамент спільно із фахівцями формує міський міжвідомчий план заходів. Ми хочемо створювати короткі мультимедійні форми ‒ історії, які складаються з тексту, відео та декількох фото. Виконані в інформаційному жанрі, ці історії будуть розповідати про досвід киян та столичних підприємств, які вже скористалися можливостями Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Наша мета – показати киянам, що кожному з них може дати асоціація з ЄС.

Довідково. Згідно з різноманітними дослідженнями, більшість українців підтримують поступ до євроінтеграції, проте 77% громадян зізнається, що, вони не мають достатньої інформації про те, що відбувається у взаємодії України з Європейським Союзом, які програми ЄС працюють в Україні.

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку