Головна  →  Новини  →  22 травня 2018

Розпочато реалізацію проектів-переможців міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Розпочато реалізацію проектів-переможців міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій. Зокрема, розпочато реалізацію проекту-переможця у міському конкурсі проектів інститутів громадянського суспільства ‒ «Як ти дорослішаєш» громадської організації «Всеукраїнська ініціатива».

21 травня ГО розпочала курс лекцій серед учнів загальноосвітніх шкіл міста Києва, під час яких школярі дізнаються більше про життя у період дорослішання, ознайомляться зі спеціально розробленим методичним посібником «Як ти дорослішаєш» та обговорюватимуть із фахівцями питання, які їх турбують.

Нагадуємо, що за підсумками рейтингового оцінювання пропозицій членами Конкурсної комісії та відповідно до сум коштів, передбачених міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 – 2019 роки», було визначено 25 переможців конкурсу.

Щоб бути у курсі того, як реалізовуються проекти ІГС, що перемогли у міському конкурсі, ‒ слідкуйте за нашим хештегом #КонкурсІГС у соціальній мережі «Фейсбук».

Перейти до спискуВерсiя для друку