Брифінги та прес-конференції у Києві 22.05.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

12:30

Презентація книги для незрячих «Біблія для дітей . Заплющ очі . Дивись серцем», надрукованою  шрифтом Брайля

Презентації одночасно відбуватимуться на прес-конференціях пройдуть у Рівному, Харкові, Одесі, Житомирі, Івано-Франківську. В рамках презентації Книги також будуть висвітленні проблеми дітей та дорослих із порушенням зору та буде розглянуто питання про актуальність забезпечення маленьких громадян України дитячими книжками, надрукованими  шрифтом Брайля

Преосвященний Владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архиєпархії; Марина Потеляхіна, завідувачка відділом обслуговування центральної спеціалізованої бібліотеки для сліпих імені Миколи Островського; Ганна Гут, ілюстратор та ін.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 УКРАЇНСЬКІ НОВИНИ

Адреса: вул. Еспланадна, 20

11:00

«На РЕТРОстилі»

Прес-конференція «РетроФесту» буде нестандартною. Ви побачите і почуєте старовинний патифон. Саме на ньому розпочнуть унікальну дискотеку на автентичному обладнанні в межах проекту «Еволюція ДіДжеїнгу» під час фестивалю.

Тут же й приміряєте ексклюзивні дизайнерські капелюшки, адже цьогорічний слоган фесту «Капелюшки рулять!». Дізнайтеся вже, які старовинні головні убори повернуться у моду цього року і як недорого за допомогою капелюха й кількох аксесуарів підкреслити свій стиль (5 секретів від стиліста по підбору капелюшка на це літо саме вам).

Олена Дика, організатор й засновник «РетроФесту»;

Наталія Мієдінова, головний режисер;

Світлана Савельвельєва, офіційний стиліст;

Анніс Захарова, куратор напрямку історія і культурна освіта та ін.

Акредитація журналістів: (+38067) 457 31 04 або [email protected]

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

10:00

«Спірні результати публічного конкурсу на посаду директора Українського інституту при МЗС. Чому Україна ігнорує потенціал утвореної діаспори, що проживає за кордоном?»

 

Кандидати на посаду голови Українського інституту: директор Інституту Сковороди Юрій Міщенко і економіст INSEAD MBA (Женева) Катерина Полякова 

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

14:00

«Робота за інструкціями призвела до паралічу Укрзалізниці»

 

Голова Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) Михайло Волинець; голова Вільної профспілки залізничників України Володимир Козельський; машиністи локомотивних депо - учасники акції 

Акредитація журналістів за тел. (067) 935-05-73, [email protected] (Ольга Стоян), (068) 085-96-40 (Ігор Казмірчук), (067) 917-07-79 (Олеся Брязгунова).

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

13:00

«ІІ рівень пенсійного забезпечення:  крок вгору чи вниз?  Рейтинг відкритості недержавних Пенсійних фондів»

Під час заходу буде презентовано 3-й Рейтинг відкритості Недержавних пенсійних фондів (НПФ)  як ключової оцінки для вибору громадянином місця для накопичення "додаткової" пенсії. Також буде надано експертну оцінку нинішнього стану і перспективи реформи пенсійного забезпечення.

Олег Лиховид – Голова Комітету, кандидат економічних наук; Ольга Медведчук – член Комітету; Віталій Шапран – член Українського товариства фінансових аналітиків (УТФА), доктор економічних наук та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 ІНШІ

10:00

Науково-практична конференція «Розвиток національної політики у сфері безпеки дорожнього руху»

На Конференції обговорюватимуться нагальні питання підвищення рівня безпеки руху як загалом в країні, так і в окремих автопідприємствах

 

Реєстрація до 17 травня: [email protected]. Тел.: (066) 698-75-75

Мiсце проведення заходу готель «Козацький»

10:00

Офіційне відкриття першого оновленого майданчика у Києві в рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас»

У рамках заходу буде проведено товариський матч за участі представників партнерів ініціативи «Передай пас» та представників медіа, а також спеціальне тренування від Олександра Шовковського. Наприкінці заходу відбудеться розіграш квитків на UEFA Champions League Final Kyiv 2018 від Mastercard.

 

Мiсце проведення заходу бульв. Лесі Українки, 24

10:00

ІІІ заключний етап Міжнародного проекту-конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи»

Участь візьмуть конкурсанти, які вибороли право представляти свою країну на місцях, та переможці Всеукраїнських конкурсів читців ім. Тараса Шевченка. У 2018 році на конкурс подано 415 заявок.

 

Інформація щодо акредитації: (044) 239-34-60, [email protected]

Мiсце проведення заходу бульвар Т. Шевченка, 14 - Київ (актова зала Інституту філології КНУ імені Т.Шевченка)

10:00

Запали Шевченківський вогонь у своєму серці

Вшанування Великого Кобзаря, яке розпрочнеться з панахиди у церкві Різдва Христового (Поштова площа, Київ), де учасники запалять шевченківський вогонь та принесуть його до пам'ятника Тарасу Шевченку в однойменний парк. Акція проходитиме у день перепоховання Тараса Шевченка з московщини в Україну.

 

Мiсце проведення заходу Поштова площа

10:00

Сучасні нормативи і стандарти ЄС в польових дослідженнях оцінки біологічного та токсико-екологічного стану рослин

 

Микола Проданчук - професор, директор Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України; Віктор Погорілий - координатор Агрохімічного комітету та Комітету зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації та ін.

Інформація щодо акредитації: [email protected], (067) 218-27-38

Мiсце проведення заходу  вул. Героїв оборони, 6 (3-й поверх, конференц-зала)

10:00

Прес-конференція Українського культурного фонду

На заході відбудеться сліпе жеребкування, на якому буде обрано членів експертних рад Українського культурного фонду.

За підсумками відбудеться прес-конференція, де оголосять про початок конкурсу мистецьких проектів, а також презентують результати сліпого жеребкування.

Голова Українського культурного фонду Марина Порошенко, виконавчий директор Юлія Федів, члени Наглядової ради, представники Дирекції фонду та ін

Інформація щодо акредитації: [email protected], (068) 305-48-55

Мiсце проведення заходу вул. Лаврська, 10-12 («Мистецький Арсенал»)

11:00

Конференція. Українська молодь та управління інтернетом в контексті європейської інтеграції України

Конференція на тему: «Українська молодь та управління інтернетом в контексті європейської інтеграції України», організована Комітетом Верховної Ради України з питань європейської інтеграції спільно з міжнародною громадською організацією «Європейська Медіа Платформа»

 

Мiсце проведення заходу вул. Банкова, 6-8 (Кінозала)

12:00

Експозиція «Боротьба з тютюнокурінням: професійні рішення без хайпів і флешмобів»

Експозиція «Боротьба з тютюнокурінням: професійні рішення без хайпів і флешмобів» до Всесвітнього дня без тютюну. Експозиція має на меті привернути увагу народних депутатів України, членів уряду та відвідувачів українського парламенту до проблем, пов'язаних із поширенням тютюну в Україні та до застосування передового Європейського досвіду в регулюванні цього питання.

 

Мiсце проведення заходу Грушевського 5 (3-й поверх, кулуари)

13:30

Презентація першої надувної конструкції «Золотий батон»

Презентація першої надувної конструкції «Золотий батон», яка стане частиною "Парку корупції", що з'явиться в Національному ботанічному саду ім. М.Гришка.

Хюг Мінгареллі, голова представництва ЄС в Україні; Рубен Медсен, Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данії в Україні та ін.

Тел.: (050) 381-32-36

Мiсце проведення заходу Ботанічний сад ім. Гришка

14:30

Презентація збірника документів «Організація Українських Націоналістів в Польщі в 1944-1950 роках. Ліквідація керівних структур»

 

Андрій Когут - директор Архіву Служби безпеки України; Мажена Крук - директор Архіву Інституту національної пам’яті Польщі; Юрій Шаповал - головний науковий співробітник Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса та ін.

Тел.: (098) 768-85-03

Мiсце проведення заходу вул. Генерала Алмазова, 8

15:00

Лілія Гриневич вручить нагороди переможцям VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич вручить нагороди переможцям VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Дипломи І ступеня отримають 59 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, студенти та курсанти закладів вищої освіти

 

Інформація щодо акредитації: [email protected]

Мiсце проведення заходу бул. Т.Шевченка, 12, Національний музей Тараса Шевченка (атріум)

16:00

Вебінар «Скорочуємо бюджет, поєднуючи канали комунікації»

Вебінар «Скорочуємо бюджет, поєднуючи канали комунікації». Спікери: Марина Рижко, email-маркетолог в UniSender та Аліса Киричок, головний email-маркетолог в EmailConsulting.top.

 

Глядачі вебінару дізнаються: альтернативні методи збору бази; як налаштувати збір email через facebook та Instagram; як реалізувати альтернативні форми збору через UnISender; проведення акції відразу в декількох каналах; які клієнти готові до покупки та Email + SMM + SMS.

 

Мiсце проведення заходу м. Київ

Перейти до спискуВерсiя для друку