Головна  →  Коментарі  →  21 травня 2018

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Радий, що нас, велосипедистів, стає все більше на столичних вулицях. Проте сьогодні завдання столичної влади зробити так, аби велосипедистам було комфортно і безпечно пересуватися містом. Так, у 2018 році планують завершити облаштування веломаршруту з Троєщини до Європейської площі. Також будуть опрацьовані проекти ще трьох маршрутів: з Солом'янки, Виноградару та Оболоні до центру. А вже до кінця року встановимо 300 пунктів велопрокату...»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Радий, що нас, велосипедистів, стає все більше на столичних вулицях. Проте сьогодні завдання столичної влади зробити так, аби велосипедистам було комфортно і безпечно пересуватися містом.  Так, у 2018 році планують завершити облаштування веломаршруту з Троєщини до Європейської площі. Також будуть опрацьовані проекти ще трьох маршрутів: з Солом'янки, Виноградару та Оболоні до центру.  А вже до кінця року встановимо 300 пунктів велопрокату...»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «Радий, що нас, велосипедистів, стає все більше на столичних вулицях. Проте сьогодні завдання столичної влади зробити так, аби велосипедистам було комфортно і безпечно пересуватися містом.  Так, у 2018 році планують завершити облаштування веломаршруту з Троєщини до Європейської площі. Також будуть опрацьовані проекти ще трьох маршрутів: з Солом'янки, Виноградару та Оболоні до центру.  А вже до кінця року встановимо 300 пунктів велопрокату. Перші з'являться на Трухановому острові, в парку Шевченка та Маріїнському парку».

Перейти до спискуВерсiя для друку