КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2018

День Європи ‒ 2018: 18 травня стартує триденний Міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival (+ схема локацій)

День Європи ‒ 2018: 18 травня стартує триденний Міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival (+ схема локацій)

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, церемонія відкриття відбудеться 18 травня о 21.00 на Поштовій площі.

Зокрема, 18‒20 травня архітектурний вигляд столиці видозміниться, ‒ і кияни та гості міста побачать десятки робіт кращих дизайнерів відеографіки, художників світла, віджеїв та сучасних художників. Загалом у конкурсах 3D-відеомаппінгу та віджеїнгу змагатимуться представники від 23 країн.

Основний конкурс 3D-відеомаппінгу відбудеться на Поштовій площі 18-19 травня. Роботи конкурсантів проектуватимуться на будівлю Річкового порту. Крім того, 20 травня відвідувачі зможуть переглянути ретроспективу кращих робіт учасників 2017‒2018 років.

Конкурс віджеїнгу буде проходити 18 та 19 травня у павільйоні № 13 Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ).

Також в рамках KLF 2018 демонструватимуться роботи переможців конкурсу світлових інсталяцій Kyiv Lights Art Prize.

Вхід на всі майданчики і шоу фестивалю ‒ БЕЗКОШТОВНИЙ.

Церемонія нагородження переможців конкурсів 3D-відеомапінгу та віджеїнгу відбудеться 20 травня о 16.00 у Mironova Gallery (провулок Лаврський, 9).

Довідково. Kyiv Lights Festival ‒ грандіозна подія, яка відбуватиметься у столиці вдруге за підтримки Київської міської державної адміністрації та за участю компанії «Київстар» в рамках Днів Європи в Україні. Минулий KLF відвідали понад 200 тисяч мешканців і гостей столиці, а сам фестиваль став, безумовно, наймасштабнішою безкоштовною арт-подією 2017 го року.

Програма Фестивалю ‒ за посиланням.

СХЕМА ЛОКАЦІЙ

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.