Головна  →  Новини  →  11 травня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Київ готується до футбольного свята

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Київ готується до футбольного свята

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Місто прикрашають спеціальними панно до футбольного чемпіонату»

У 10 районах Києва з’являться квіткові композиції та об’ємні написи з нагоди фіналу Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги УЄФА серед жінок сезону 2017/2018.

«У 1,5-кілометровій зоні НСК «Олімпійський» тимчасово обмежать рух транспорту для підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА»

У рамках підготовки до проведення у Києві фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017-2018 розроблено концепцію мобільності з урахуванням рекомендацій та вимог УЄФА, Федерації футболу України, Управління державної охорони України і підписано відповідне розпорядження КМДА.

«Куди здати відходи: допоможе інтерактивна мапа»

Макулатура, пластик, ганчір’я, склобій, шини, пляшки, склотара і батарейки — на мапі повно точок по місту, куди можна принести такі типи відходів і таким чином уберегти довкілля від забруднення.

«У Києві до Дня міста відкриють оновлену Володимирську гірку»

Володимирську гірку та низку інших туристичних об’єктів столиці планують оновити та відкрити до Дня міста. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав мер Києва Віталій Кличко.

«Як подорожчає комунальний транспорт?»

Сьогодні кияни стурбовані розмовами про чергове підвищення вартості проїзду в муніципальному транспорті – нібито до 8 грн. «Вечірка» з’ясовувала, чого насправді варто очікувати.

«Чому відклали підготовку до реконструкції Шулявського шляхопроводу?»

Підготовку до реконструкції Шулявського шляхопроводу над проспектом Перемоги було відкладено на місяць. Вона, як очікують у Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва, розпочнеться з 1 червня.

«Козак-Квест» – це не«Зірниця»

Як повідомляла «Вечірка», в Україні вперше оголошено конкурс проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства. Про участь киян у цьому конкурсі та особливості національно-патріотичного виховання у столиці розповіла керівник відділу молодіжної політики Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Леся Яремійчук.

«Прощавай, інтернате. Здрастуй, родино!»

Із 2025 року у столиці вже не буде установ із такою назвою. На їх базі запрацюють заклади відкритого типу, оснащені реабілітаційним обладнанням. Мета – дати шанс на соціалізацію дітям із особливими потребами.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку