Брифінги та прес-конференції у Києві 20.04.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

11:00

Прес-конференція присвячена Благодійному концерту за участю артистів з обмеженими фізичними можливостями «Ти особливий на нашій планеті!», який 17 травня  відбудеться у Жовтневому палаці столиці

Розкаже про мету та завдання   заходу, зупиниться на основних засадах  програми «Місто професій для особливих людей» -  як варіанту вирішення проблеми суспільної адаптації  людей з інвалідністю

Максим Ковеня, представник організаторів благодійного концерту, Оксана Нежальська, учасниця благодійного концерту

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

12:30

«Захист українських інвестицій за кордоном, або чи існує рейдерство на Кіпрі»

Наразі досить гостро стоїть питання захисту іноземних інвестицій в Україні, проте дуже мало говорять про безпеку українських інвестицій за кордоном. Ключове питання в обох випадках: що робити з корпоративним рейдерством, та як бути впевненим у тому, що інвестувати безпечно. В рамках прес-конференції Неокліс Антоніу, громадянин Кіпру з багаторічним досвідом в інвестиційній сфері, розповість про практичну сторону захисту інвестицій на Кіпрі на кейсі інвестиційного фонду KLS.

Андрій Семидідько, виконавчий директор громадської організації «Антирейдерський союз підприємців України»,   Неокліс Антоніу, власник інвестиційного фонду KLS, Олег Чебаненко, практикуючий юрист, адвокат.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 УКРАЇНСЬКІ НОВИНИ

Адреса: вул. Еспланадна, 20

11:00

«Експертний аналіз актуальних подій в енергетиці та політиці»

 

Бузаров Андрій, експерт «KievStratPro» за міжнародними та правових питань. Тема: «Аналіз деяких питань енергетичного ринку в контексті зовнішньої політики України»".

Лепейко Андрій, експерт «KievStratPro». Тема: «Українська ГТС як один з монополістів на сучасному європейському газовому ринку» та ін.

Акредитація журналістів: (+38050) 412 48 61 або [email protected]

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

10:00

«Оголошення початку проведення перевірки доброчесності керівників установ виконання покарань та слідчих ізоляторів ДКВС України»

 

Денис Чернишов - заступник міністра юстиції України; Олександр Крикушенко - в.о. начальника Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби; В’ячеслав Свірець - начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру у місцях несвободи Генеральної прокуратури України

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 

13:30

Прес-конференція з нагоди запуску Всеукраїнського соціального проекту «Листи» 2018 та початку гастрольного туру мультимедійної  променадної вистави «Листи незнайомому другу з Нью-Йорка»

Під час прес-конференції творча команда презентує музичне запрошення на гастролі у стилі реп та коротко поділиться враженнями про підготовку до Всеукраїнського гастрольного туру мультимедійної вистави-променад  «Листи незнайомому другу з Нью-Йорка» (Харків, Дніпро, Одеса, Житомир).

Євген Нищук - міністр культури України; Ольга Данилюк - режисерка та драматург вистави «Листи незнайомому другу з Нью-Йорка»; діти-актори дитячого театрального колективу містечка Новгородське Донецької області.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

10:00

Відкрита дискусія на тему: «Першому головному лікарю: приготуватися»

 

 

Олександр Ябчанка, речник Міністерства охорони здоров`я України
Марина Слободніченко, партнерка JURIMEX, фахівець у галузі медичного права
Роман Ланський, експерт Реанімаційного пакету реформ
Зоряна Черненко, експертка урядово-громадської ініціативи «Разом проти корупції»
Євгеній Черенок, головний лікар Бориспільського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (Київська область)
Тетяна Черевань, головна лікарка Чугуївського районного центру первинної медико-санітарної допомоги (скайп-включення) (Харківська область)

 

12:00

Тема: «Оперативна інформація щодо безпеки в Україні та діяльності СММ ОБСЄ»

 

 

Александр Хуг, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

 

12:30

Полковник Дмитро Гуцуляк, речник Міністерства оборони України

 

 

14:00

Тема: «Державне бюро розслідувань: як план створення нового антикорупційного органу перетворюється на організаційно-правову катастрофу»

 

 

Мустафа Найєм, народний депутат України (фракція «Блок Петра Порошенка»)
Сергій Горбатюк, директор Департаменту спецрозслідувань Генеральної прокуратури України
Олександр Лєменов, експерт Реанімаційного пакету реформ, член конкурсної комісії із відбору кадрів до Державного бюро розслідувань
Віталій Титич, адвокат, учасник конкурсу на посаду голови Державного бюро розслідувань

 

14:30

Тема: «Міжнародна підтримка Фонду енергоефективності»

 

 

Юлія Головатюк-Унгуряну, керівник сектору енергоефективності Офісу підтримки та впровадження реформ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України
Валентина Гуч, старший експерт Офісу підтримки та впровадження реформ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

 

 ІНШІ

09:00

«Вибори - 2019: Гра за правилами чи без?»: унікальний політичний інтенсив від Академії «Грушевського,5»

«Вибори - 2019: Гра за правилами чи без?»: унікальний політичний інтенсив від Академії «Грушевського,5» для тих, хто прагне змінити cвою країну, розпочати або вдосконалити професійну політичну кар'єру або прийняти участь у виборчих кампаніях.До участі запрошуються народні депутати, кандидати в народні депутати, лідери та діячі громадських організацій. Також інформація стане корисною членам партій та активістам, кандидатам в депутати різних рівнів. Під час заходу відбудеться ексклюзивна політична командна гра, яка допоможе сформувати та вдосконалити навички, інструменти та технології, що застосовуються в передвиборчих кампаніях.

 

Мiсце проведення заходу вул. Хрещатик, 7/11

09:00

Безкоштовні обстеження населення на рак шкіри та меланому

Безкоштовні обстеження населення на рак шкіри та меланому в рамках щорічного «Дня меланоми в Україні». Інститут дерматології та косметології доктора Богомолець

 

Інформація щодо акредитації: (067) 504-59-08, [email protected]

Мiсце проведення заходу бул. Т. Шевченка, 17

10:00

«Державні пріоритети розвитку медіаграмотності: де ми зараз?»

Шоста міжнародна конференція з медіаосвіти та медіаграмотності. Організатори: міжнародна громадська організація Internews в Україні та Академія української преси (АУП). Учасниками заходу будуть близько 200 активістів медіаграмотності. До участі у відкритті конференції та в пленарному засіданні запрошуються представники громадських медіаорганізацій та ЗМІ.

Основна промова «Суспільство vs медіа: чи збільшення недовіри до мас-медіа сприяє критичній автономії громадян?»

Марі Йованович - Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні; Павло Хобзей - заступник міністра освіти і науки України; Маржорі Роуз - віце-президент Internews; Кирил Савін - керівник проектів Академії Deutsche Welle в Україні; Юрій Артеменко - голова Національної ради України з телебачення і радіомовлення; Юрій Кононенко - директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Микола Мовчан - заступник міністра молоді та спорту України; Дмитро Золотухін - заступник міністра інформаційної політики України

Інформація щодо акредитації: (050) 734-45-79, [email protected], (067) 408-55-33, [email protected]

Мiсце проведення заходу вул. Братська, 17-19 (готель Radisson Blu Поділ, конференц-зала)

10:00

Міжнародна конференція «Військове духовенство часів визвольних змагань в Україні (1918-1921 РР.): погляд через століття»

Міжнародна науково-практична конференція «Військове духовенство часів визвольних змагань в Україні (1918-1921 РР.): погляд через століття»

 

Реєстрація - з 9.30. Тел.: (097) 709-69-32

Мiсце проведення заходу Київський національний університет імені Тараса Шевченка

10:00

Конференція «Practical CyberSecurity Days – 2018»

В Національному Авіаційному Університеті відбудеться конференція «Practical CyberSecurity Days — 2018». Учасники події на практиці зможуть побачити, що таке інформаційна безпека, дізнатися як інтернет-аферисти заробляють на українцях сотні мільйонів гривень, як технології можуть змінити світ та яким чином використовувати їх для захисту.

 

Мiсце проведення заходу Проспект Космонавта Комарова, 1 (корпус 1)

10:00

Міжнародна конференція «Президентські вибори в Росії: висновки та прогнози»

У рамках конференції планується проаналізувати головні особливості перебігу президентських перегонів, а також пов'язані з ними ймовірні вектори подальшого розвитку РФ у економічній, внутрішньо- та зовнішньополітичній сферах, включаючи українсько-російські відносини, тощо.

Запрошені експерти, які займаються питаннями міжнародної безпеки, регіональною політикою Росії, проблематикою її стримування тощо, журналісти.

Тел.: (097) 779-00-93

Мiсце проведення заходу вул. В. Житомирська, 2 - Київ (Дипломатична академія України при МЗС України)

13:00

Міжнародний круглий стіл: «Конституційна реформа: рекомендації для України»

Буде представлено звіт «Напівпрезиденціалізм та інклюзивне врядування в Україні: пропозиції для конституційної реформи», де є аналіз основних проблем в Україні за останні десятиліття: постійні зміни Конституції, нестабільність державної влади, знищення адекватного балансу між гілками влади та рекомендації для України - що необхідно змінити у владному механізм

Томас Маркерт - Секретар Венеційської комісії Ради Європи; Фабіо Делла П'яцца - керівник політичного відділу Представництва Європейського Союзу в Україні; Ігор Коліушко - голова правління Центру політико-правових реформ; Олександр Якименко - Програмний координатор в Україні та ін.

Інформація щодо акредитації: [email protected], (095) 153-25-42

Мiсце проведення заходу готель «Президент» (зала «Предслава»)

13:00

Політичні підсумки тижня, 20 квітня

Експерти обговорять: Вбивство Олеся Бузини. Країна три роки по тому; Порошенко і мандат на помісну церкву. Сценарії розвитку ситуації; Оглядини в Америці. Хто наступний після Авакова.

Михайло Погребинський, директор Київського Центру політичних досліджень і конфліктології; Дмитро Разумков, директор Української політконсалтінговой групи; Павло Рудяков, директор Інформаційно-аналітичного центру «Перспектива»

Мiсце проведення заходу вул. Шота Руставелі, 16

13:00

Як врятуватися від весняної алергії?

 

Сергій Кравченко - лікар імунолог, Олександр Назаренко - лікар імунолог-алерголог вищої категорії, Олена Бачинська - лікар алерголог

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

17:00

Презентація інноваційної платформи для реклами в інтернеті

На презентації учасників очікує:

Нові інструменти контекстної реклами;

Оптимізація рекламного бюджету;

Налаштування процесу продажу та нові маркетингові інструменти;

Інструменти збільшення прибутку бізнесу на 20-50%;

Запуск інтернет-реклами з малими бюджетами.

 

Мiсце проведення заходу Голосіївський проспект, 132

Перейти до спискуВерсiя для друку