Головна  →  Новини  →  19 березня 2018

Громадський бюджет-2: обрано 20 слухачів до освітнього проекту «Kyiv Radio School» (+відео)

Громадський бюджет-2: обрано 20 слухачів до освітнього проекту «Kyiv Radio School» (+відео)

Сьогодні у прямому ефірі «Радіо Київ ‒ 98 FM» заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга, автор проекту Антоніна Іващук разом з ведучою Світланою Василенко обрали 20 слухачів першого набору «Kyiv Radio School» (з поміж 155 бажаючих!), яких визначили шляхом сліпої вибірки.

Так, починаючи із 3 квітня розпочнуться двухмісячні курси практичних навичок у сфері радіо, які  дозволять познайомитися з  основами командотворення, медіапсихології та медіаграмотності, роботи з інформацією, набути вміння комунікації, вести діалог, працювати в радіоефірі, розробляти і створювати авторські  проекти.

Як зазначила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, Громадський Бюджет, насамперед, розкриває творчий потенціал киян:

‒ Місто фактично переходить у формат 2.0, коли головними стають креатив, інтелект, і ці властивості розкриваються саме у проектах. Радіо – це неймовірно цікавий простір. Кількість заявок до радіошколи доводить, що у людей є мрії навчитися професії радіоведучого, навчитися спілкуватися з мільйонною аудиторією і, що головне, впливати на цю аудиторію. «Радіо Київ ‒ 98 FM» доклало максимум зусиль до популяризації цього проекту ‒ і вони перемогли!

Нагадуємо, за проект «Kyiv Radio School» проголосувало 804 киянина.

Список першого набору слухачів ‒ за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку