Головна  →  Новини  →  14 березня 2018

Закінчився другий етап проведення міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Закінчився другий етап проведення міського конкурсу проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

Зокрема, до участі у конкурсі було подано 131 пропозицію (до подальшої участі було допущено 125) на загальну суму понад 22,6 мільйони гривень, але відповідно до міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м.Києві на 2017 – 2019 рр.» на поточний рік передбачено фінансування 2,4 мільйони гривень.

З 5 по 13 березня 2018 року в Київській міській державній адміністрації пройшов відкритий захист конкурсних пропозицій інститутів громадянського суспільства. За цей період виступили 92 громадські організації, які на відкритому захисті презентували 122 проекти. Водночас автори трьох конкурсних пропозицій не з’явилися на презентацію.

Голова Конкурсної комісії Олександр Бродський неодноразово під час відкритого захисту наголошував усім авторам проектів, що члени комісії мають позитивне враження від поданих пропозицій та бажають учасникам конкурсу і надалі продовжувати свою активну громадську діяльність.

Зазначаємо, що захист проектів транслювався в онлайн-режимі, переглянути відео трансляцію усіх чотирьох днів захисту можна за наступним посиланням.

Список переможців конкурсу буде оприлюднено після підсумкового засідання Конкурсної комісії, яке відбудеться 16 березня 2018 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку